Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rety

Dziwny Zakątek w Dziwnowie REWELACJA

Polecane posty

Gość rety

Polecam Super miejsce do wypoczynku w Dziwnowie na Krzywej 4. Coś dziwnego, że za takie grosze można trafić takie Ciacho. Stali bywalcy robią super atmosferę. Od pierwszego dnia tworzyliśmy jakby rodzinę. Sam obiekt i jego otoczenie wygląda jak nówka sztuka ale wysokie pokoje zdradzają, że to odnowiono coś starszego. Ale jak odnowiono! Pokoje zadbane, czyściutkie a piękne pościele wyglądają nawet przyzwoicie o poranku. Wracając do otoczki budynku to widać tu wielką dbałość o gości. Leżaki pod palmą, kilka stolików do biesiadowania, taras przy kuchni, piękny pawilon na niepogodę i nadmiar słońca. A jaka kuchnia! Duża z ładnymi meblami, duży stół, dwie duże lodówki, mikrofala, oczywiście kuchnia i dużo innego wyposażenia. Żal było wyjeżdżać ale z jaką radością bije moje serce, że już za niewiele ponad 300 dni będę w Dziwnowie na powitaniu lata. Pozdrawiam wszystkich szczęśliwych ludzi.

Gość rety
Gdzieniegdzie grzyb na ścianach i szczurze bobki na podłodze ale polecam REWELACJA

Gość rety
REWELACJA - licho nie śpi. Zaledwie 7 minut po moim wpisie odzywa się wredzizna. Czy to kobieta ze Szczecina, o której z trwogą krzyczą Mewy nad morzem? Spędziłam nad Polskim morzem, z rodziną, miłe wakacje i nic tego nie zmieni. W przyszłym roku wracam!

Gość koliania
Byłam w Dziwnym Zakątku już dwa razy. To bardzo przyjemne i zadbane miejsce. Z cenami za noclegi też nie szaleją. Rybkę można u nich sobie usmażyć lub wrzucić na grila i zjeść na świeżym powietrzu. Ja to lubię. Pozdrawiam tych z ,,Pyrlandii" i ,,Goroli". Może trafimy jeszcze na siebie.

Gość gość
Ja od wielu lat do Dziwnowa to jeżdże na rybę :) bardzo mi tam smakuja ryby i nie ma wakacji bez wypadu do Dziwnowa. Noclegi zawsze szukam na bardzo fajnym portalu https://www.zaplanujwczasy.pl/noclegi+Dziwn%25F3w.html mają tam bardzo dużo ciekawych ofert.

Gość gość
Tak potwierdzam, jak na rybkę to tylko do Dziwnowa. Dziwny Zakątek to wspaniałe miejsce.