Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Długowłosa szatynka

Ścięła włosy i ma większe powodzebie. DLACZEGO?!

Polecane posty

Gość gość
OMG ile literówek. O przepraszam,nie przeczytałam przed wysłaniem :-(

Gość gość
Prawdopodobnie jest bardzo ładna / bardzo ładnie jej w tej włosach. Samo to, że ktoś ma bardzo długie włosy nie znaczy, że dobrze wygląda

Gość gość
nie ufam fryzjerom kiedyś taka babka tak mi wycieniowała włosy że z moich włosów zostało mi trzy włosy na krzyż powiedziałam nigdy więcęj !! jszcze jak objętość ja się pytam jaka? musiałabym ze suszarką stać minnimum godzinę żeby wyglądały dobrze !

Gość gość
no właśnie fryzjerzy ...

Gość gość
To trzeba chodzić do sprawdzonego dobrego fryzjera, a nie do byle kogo z przypadku :-)

Gość Długowłosa szatynka
Może i ja odmłodziły ale ona i tak młodziej wyglądała a teraz to jak dziecko (mamy po 22l). Długie włosy też dodają charakteru. A jak fryzjer doradza fryzurę to przeważnie taką do łopatek/ramion.

Gość gość
no dobra, ale najwyraźniej jest jej ładnie, o co się tak wkurzasz?

Gość Długowłosa szatynka
Nie wkurzam się ale po prostu jestem zdziwiona że ona przez krótkie włosy zaczęła dostawać komplementy. Według mnie wygląda gorzej.

Gość gość
a według mnie jej zazdrościsz - prawdopodobnie ma ładną twarz, a długie włosy jej nie pasowały i nie podkreślały tej urody

Gość gość
ATAK ZJAWY W LESIE

Gość gość
Masz 22 lata, a zachowujesz się jak 14 latka z syndromem księżniczki. Dziewczyna zmieniła fryzurę i wyszło na +. Idziesz z koleżanką i z góry zakładasz, że rzucony przez faceta komplement był do ciebie. Problemem jest to, że uważałaś się za lepszą i nie możesz przeżyć, że ktoś zwrócił uwagę na nią.

Gość Długowłosa szatynka
Ona z twarzy jest jak najbardziej przeciętna.

Gość gość
To ty tak uważasz.

Gość gość
Ok ona jest przeciętna, a ty? Piękna czy tylko ładna?

Gość gość
Najwyraźniej nie jest skoro zwracają na nią uwagę

Gość gość
Autorka nie wie co powiedzieć. Prawdopodobnie sama jest przeciętna.

Gość gość
a do tego pusta i głupia, fatalna zbitka złych cech

Gość gość
Jeśli dziewczyna przebiła ją fryzurą to znaczy, że jest ładniejsza lub na tym samym poziomie.

Gość Długowłosa szatynka
Przeciętna nie jestem, podobam się mężczyznom, ludzie też uważają ze jestem ładna. Jak zawsze gdzieś wychodzilyśmy to ja byłam podrywana.

Gość gość
Czyli, idąc tym tokiem myślenia, ona też nie jest przeciętna bo ją zaczepiają i komplementują. Po prostu wcześniej brzydko wyglądała przez źle dobraną fryzurę.

Gość Długowłosa szatynka
Tylko czym może ona nagle przyciągać? W nowej fryzurze ma wielki lep i wygląda jak facet.

Gość gość
najwyraźniej twoja ocena jest błędna bo najwyraźniej wygląda dużo lepiej niż kiedyś...i lepiej od ciebie

Gość gość
Trzymasz się jej, bo jest brzydsza i możesz błyszczeć na jej tle. Bo gdybyś traktowała ją jak koleżankę, nie pisałabyś o niej w ten sposób. Stąd Twoja złość.

Gość gość
co z tego, ze dla ciebie jest brzydka, z tobą się rooochać nie będzie. Ważne, ze sie facetom podoba, a oni już tam lepiej wiedzą, która panna bardziej im pasuje

Gość gość
Jesteś atrakcyjna bo dostajesz komplementy, tak? Ona też dostaje czyli wychodzi na to, że nie jest gorsza.

Gość gość
Nie sraj się tylko zaakceptuj że i ona teraz się podoba.

Gość gość
ten temat chyba przebił wszystkie inne na kafeterii co najmniej od początku tego roku... Autorka jest wstrętną zazdrośnicą, nie mówiąc już o tym, że chyba jest też głupia bo ma problemy z wyciąganiem wniosków i myśleniem. Mam nadzieję, że twoja koleżanka szybko się na tobie pozna i zerwie z tobą kontakty. Nie zasługujesz na to, żeby w ogóle mieć jakichkolwiek znajomych. Jesteś obrzydliwa.

Gość gość
Fakt jest obrzydliwa. Sama ma powodzenie i nie może przetrawić tego, że koleżanka też już ma.

Gość gość
A i pamiętaj kochanie, że wygląd to nie wszystko. Te twoje niby piękne włosy są niczym w porównaniu z twoim okropnym charakterem. Ciężko ci będzie znależć faceta :( to, że ktoś cię gdzieś zaczepia nie znaczy, że jesteś super laską. Przeczytalam ten topik mojemu facetowi i powiedział, że nawet długie włosy ci nie pomogą. Jedna taka akcja i każdy facet będzie uciekał w podskokach, bo faceci nie lubią nadętych księżniczek, które myślą, że są centrum wszechświata i wszystko ma się wokoł nich kręcić. Charakter jest najważniejszy, bo wystarczy że zachorujesz i wszystkie twoje piękne włosy mogą ci wypaść z dnia na dzień. Wiec zamiast wydawać hajs na kolejne odzywki do włosów i fryzjera, może po prostu zadbaj o swoje wnętrze...

Gość gość
To jest typ człowieka, który chce żeby jemu było dobrze, a innym źle.