Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem nieodpowiedzialna matka bo zepsuł mi się telefon. Tak twierdzi teściowa..

Polecane posty

Gość gość

Otóż miałam wczoraj wizytę u lekarza na 8 rano i akurat pech chciał ze zepsuł mi się telefon i budzik nie zadzwonił. Zdarzas się, nic wielkiego się nie stało bo to była wizyta kontrolna. Pójdę po niedzieli. Teściowa jak się dowiedziała zaczęła wrzeszczeć ze jestem nieodpowiedzialna matka i ze nie powinnam mieć dzieci. Chyba przesadzila a ja powiedziałam że nieodpowiedzialna to jest matka która idzie na imprezę a dziecko zostawia w aucie albo bez opieki. Musiałam się wygadać bo strasznie mnie to zabolało. Dbam o dziecko a taka wpadka może zdarzyć się każdemu.

Gość gość
Twoja teściowa to idiotka.

Gość gość
A Twoja teściowa nie leczy się psychiatrycznie? Chyba dałaś sobie wejść na głowę jeśli ona do Ciebie tak mówi. Gdyby moja teściowa tak powiedziała ( wątpię w to czy by miała odwagę) uwierz mi, że zerwałabym kontakt i na do widzenia powiedziała parę słów. Nikt nie ma prawa CI tak mówić a tym bardziej oceniać ! Głowa do góry i nie daj się.

Gość gość
Strasznie bolą takie słowa tym bardziej że staram się jak mogę mojemu dziecku niczego nie brakuje , wiem że nie jestem idealna i czasami nerwy mi puszcza i zostawię małego na chwilę żeby się uspokoić ale nigdy nie pozwoliłam na to żeby płakał kilka godzin zawsze go przytulam i wiem że ma dużo miłości. Staram się pamiętać o wszystkich wizytach u lekarzy bo to jest dziecko chore wymagające uwagi ale raz po prostu zespul mi się ten pieprzony telefon i taka afera. Płakać się Chce bo nigdy bym nie pozwolila zrobić krzywdy dziecku.

Gość gość
Twoja teściowa to idiotka. A co ją to w ogóle to obchodzi? Jak ona się o tym dowiedziała? Może za dużo jej opowiadasz i za bardzo "wpuszczasz" do swojego życia? Odetnij się trochę od niej.

Gość gość
Mąż jej powiedział . Wiedziała że mamy wizytę i pytała jak tam a on jej powiedział.

Gość gość
I zrobiła się pyskówka jak w katolickiej rodzinie przystało. Swoją drogą o wszystkim Wasi rodzice muszą wiedzieć? To chore!

Gość gość
19.29 lepiej ci? Chyba dawno nikt się za ciebie nie modlił.

Gość gość
Jakim prawem teściowa mówi że nie powinnaś mieć dzieci. Kutfa jeeepana

Gość gość
Ogranicz kontakt na pewien czAs.uspokoicie się obie. I nie dopuszczaj by teściowa zbyt dużo wiedziała o waszym życiu. A poza tym maz powinien pilnie pogadać z mama ze nie zyczybsobie by się a. Wtrącala b. Tak mówiła do Ciebie