Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewelina1408

Pomoże mi ktoś?

Polecane posty

Mam 15 lat i mam dość życia. I wiem ze pewnie większość ludzi powie ze jestem jeszcze dzieckiem i nie mam problemów, ale jest inaczej. Moj problem tkwi w tym ze nie nawidze siebie. Pod względem fizycznym i psychicznym. Nienawidzę swojego ciała, gdy patrzę w lustro myśle ze jes ok ale gdy widzę siebie na zdjęciach to czuje do siebie obrzydzenie. Najgorszy jest biust. Mimo ze okres dostałam jak miałam 12 lat, nadal jest mikroskopijny. I wcale nie jestem jakaś super szczupła, mam wrażenie ze nawet grub(mam 173 cm i 68 kg) a nawet nie mam miseczki a .Wiem ze to się nie zmieni, ponieważ zaczął rosnąć gdy miałam 13 lat i został taki do tej pory.( i do tego mama tez ma mały, ale jest bardzo szczupła) Wiem ze np za rok albo za dwa chciałabym mieć chłopaka, ponieważ bardzo potrzebuje bliskości. Dodam ze nigdy nie miałam ( nawet boje się do kogokolwiek podejść bo boje się odrzucenia) Wiąże to się z tym ze np chłopak przciez bedzie chciał mnie przytulić albo złapać a tu sam pushap. Do tego w sklepach pełno pięknych staników a ja nic sobie nie kupię :((( Bardzo zazdroszczę moim rówieśniczkom, prawie wszystkie maja biust. Czasami mam takie napady agresji do samej siebie i przez to robie sobie krzywdę i codziennie płacze. Najczęściej gdy wracam ze szkoły. Caly czas chłopacy wyzywają mnie od desek albo maja mnie w d***e, gdzie koleżanki które maja większy biust cały czas zaczepiają i są dla nich mili. To bardzo przykre. Przecież to logiczne ze jak jestem grubsza to powinnam mieć większy biust. Jeszcze mam okropne nogi. Do tego rodzice maja mnie gdzieś. Jak powiedziałam mamie ze mam taki problem to mnie olała. Cały czas chodzę smutna i często nie mogę spać i nie mam na nic sil. Nalejpiej cały dzień bym spała

Może znacie jakieś sposoby żeby biust urósł , albo jakieś skutevpczne tabletki? Chociaż sadze ze nawet to nie podwyższy mi samooceny ale warto próbować

Gość gość
Cierpliwosci biust ma czas do 21 roku życia na urośnięcie , a jeśli chlopak kocha za biust to podziękuj kopa w d**e i inny który kocha ciebie całą a nie tylko cycki