Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja_Dyzio

ciekawe zjawisko zaobserwowałem ostatnio w Warszawie

Polecane posty

Gość Ja_Dyzio

i nie wiem tego, czy ta nowa moda przybyła do Polski z zachodniej Europy , czy Polacy są kreatywni ? początkowo myślałem, że to są turyści w Centrum Warszawy i przybyli powiedzmy z Peru, Boliwii , Meksyku , Wenezueli ale słyszę, że rozmawiają czysto w naszym języku rodzimym i idzie trzech , idą na browara , za moment kolejnych dwóch i rozglądają się za PUB-em , po drugiej stronie ul. Marszałkowskiej kolejnych dwóch weszło do przejścia podziemnego , więc z ciekawości idę zobaczyć turystów ale rozmawiają po polsku , podobnie są 'ubrani' , każdy z facetów ma na sobie tak zwane 'poncho' do kolan albo nawet za kolano i w różnych kolorach i gołe nogi owłosione , być może nawet nie noszą żadnych majtek do poncho , jak do kiltu i facetów w poncho przybywa , czy jest moda na poncho ? https://images1.novica.net/pictures/4/p213045_2.jpg producenci poncho proponują wiele kolorów, wiele odcieni , teraz królują kolory jasne ale na zimę są granatowe i czarne moim zdaniem znakomity pomysł dla facetów na lato w czasie upałów aby nie przegrzewać jąder w spodniach , jak sądzicie , fajna moda na poncho ?

Gość Ja_Dyzio
chodzi o to, że poncho do kolan noszą Polacy i pokazują się publicznie z gołymi, owłosionymi nogami !

Gość gość
Zadbany mężczyzna chodzi modnie ubrany. Warszawiacy to pierwsi modnie ubrani Polacy. Kobiety chcą modnie ubranych mężczyzn.

Gość gość
eh??warszawiacy pierwsi modnie ubrani polacy dobre sobie jezeli juz to KRK :) jezeli w ogole mozna mowic o modzie w Polsce

Gość gość
Polacy nie chętnie chcą też zakładać rurek bo uważają, że to niemęskie. Co za bzdura!