Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lisgos

dziewica 25plus

Polecane posty

Witam :) Zanim zadam pytanie chciałabym opisać moją sytuację. Właśnie rzucił mnie chłopak po 3 miesięcznym związku. Zaczęliśmy się spotykać przez kilka tygodni, aż zostaliśmy parą. Po półtora miesiąca związku, postanowiłam spędzić w jego mieszkaniu noc. Z czym wiązało się zbliżenie. Na chwilę przed tym powiedziałam mu, że jestem dziewicą (dodam, że mam 25+ lat). Mój ówczesny chłopak (33 lat) był zaskoczony i wydaje mi się, że przestraszony. Powiedział, że potrzebuje czasu, aby to przetrawić. Następnie zapytał, dlaczego tak się stało. Opowiedziałam mu kilka historii, które wpłynęły na ten stan. Zanim miało dojść do seksu, stosowaliśmy głównie petting. Po tej nocy nadal stosowaliśmy tę formę pieszczot, aż do końca bycia razem. Z tego co mówił, to był zadowolony i widział postępy w naszych zbliżeniach. Nie chciałam nalegać na seks, tu i teraz - sądziłam, że potrzebuje czasu. Może to było dla niego stresujące, że będzie tym pierwszym. Nie wiem... Na początku pytałam, czy podchodzi do związku na poważnie - mówił, że tak. To był jedyny warunek, dla którego powiedziałam mu o moim dziewictwie. Był on pierwszym facetem, któremu o tym powiedziałam. Aż do dnia zerwania również traktował mnie poważnie, jednak jego nagła sytuacja w pracy zmusiła go wyjazdu z kraju i co z tym się wiąże do zerwania ze mną. Moje pytanie brzmi: Czy myślicie, że fakt bycia dziewicą 25+ mógł być przyczyną rozstania? Czy było to już przesądzone po tej nocy? Dlaczego nie spróbował? Przy naszej ostatniej rozmowie zapytałam go o to, ale zaprzeczył.

Gość gość
Myślę że trafiłaś na 33letniego dzieciaka który mentalnie został w podstawówce. Dobrze że tak się stało :)

Myślisz, że to było przesądzone po tej nocy, w której się dowiedział? Bez sensu czekałam na przełom ? :)

Gość gość
Tego nie wiem ale sam fakt "że musi to przetrawić" jest żałosny. Jakbyś co najmniej miała HIVa. Nie analizuj, nie przejmuj się ta sytuacja. Facet nie dorósł do swojego wieku.

Był mega zaskoczony :) Nie chciałam wyjść na zdesperowaną, która chce się pozbyć skrawka między nogami. Sądziłam, że cierpliwość popłaca :)

Gość gość
Myślę że już wszystko powiedziałam :)

Gość gość
Nie przejmuj się już :) i powodzenia :)