Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kingagie

Czy mam prawo dać liścia w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość Kingagie

Mój współpracownik powiedzial dziś do mnie ( jesteś zużyta jak guma do żucia) mimo że nie jestem Jestem w pierwszym zwiazku odparlam mu na to ze zaraz zarobi bo jego zarty nie sa smieszne a on zebym stulila pysk Rozplakalam sie nie wiem czy sie zwolnic czy nagrywac dodam ze gosc podpiera sciany a ja robie jego obowiazki

Gość gość
Nagrywaj. Jak będziesz już mieć kilka nagrań, to do szefa. Z samych słów może się wykręcić. I nie rób jego obowiązków. Cham i prostak

Gość gość
I nie zwalniaj się! Jemu o to chodzi. Zrób tak żeby to jego zwolnili. Przy szefie podkreślaj, że Ty wszystko zrobiłaś.

Gość gość
Trzeba bylo mu powiedzieć ze ciebie w przeciwieństwie do niego ktos chcial zuzyc ;) a potem zapytac czy zrobil juz swoja robote :)

Gość Kingagie
Lazi za mna pokazuje mi palcem co mam robic a pozniej wydzieraja sie na mnie ze nue wyrabiam bo zawalam swoje obowiazki przez niego ostatnie zemdlalam z nerwow przed praca i zwymiotowalam

Gość gość
Ale z ciebie p***a hahaha. Ja w takiej sytuacji bym sie postawila a nie dała soba pomiatac....

Gość Kingagie
Wiem ale boje sie ze zostane bez srodkow do zycia ostrzegali mnie ze w tej firmie jezdza po ludziach nie myslalam ze az tak

Gość gość
co to za firma

Gość gość
Ja bym trzasnela drzwiami i wyszla nie wiem co to za praca ale sprzataczki maja wiecej szacunku

Gość gość
Z jakiego liścia jeżeli się rozpłakałaś? :-P

Gość gość
Nie nadajesz się do tej pracy, jestes za slaba, zbyt ciapowata, i dlatego uslyszalas taki tekst.

Gość Kingagie
Do tego wyżej....Słabosc w pracy oznacza że jestem zużyta jak guma? Aha

Gość gość
Boze ktos ci powiedzial ze jestes zuzyta jak guma i sie tego uczepiłas. a jakby powiedzial ze jestes d***** to tez bys sie zastanawiala czy jestes puszczalska i dlaczego tak powiedzial? Powiedzial cokolwiek zeby cie obrazic bo cie nie szanuje i tyle.

Gość gość
Dziwię się, że mu nie strzelilas. Dzisiejsze kobiety chyba się boją, że facet jej odda liścia i obie strony pozwalają sobie na to.

Gość gość
Dlaczego wykonujesz jego obowiązki?

Gość gość
15:25 bo wszystko przekreca dostaje ochrzan a on w zywe oczy klamie ze ja cos spiepszylam boje sie o posade ale znajomi mowia ze trzeba sie szanowac

Gość gość
Masz z deklem, idziesz do szefa i mówisz ze nie możesz pracować z człowiekiem, ktory ciebie obraza i stosuje mobbing, jemu mówisz aby chamskie zachowanie zachował dla kogoś kto na to pozwala bo ty tego znosić nie masz zamiaru i powiesz o tymswojemu facetowi i moze zarobić w ryja za takie teksty, poza tym nie masz zamiaru robić jego roboty i niech s*******a na drzewo. Rób swoje a jego gadanie i polecenia miej w d***e. Wydrzyj na niego ryja bo jesteś słaba, on to widzi i wykorzystuje.

Gość gość
Jakby mojej corce tak powiedziano to potelepalbym drania

Gość gość
...od tyłu

A facet tylko na to czeka. Prwnie, strzel go z liścia, stracisz pracę w trybie dyscyplinarnym i będziesz miala sprawę cywilną.

Gość gość
19 13 tez tak mysle co nie zmienia faktu ze jest to bardzo bardzo nie na miejscu

Gość gość
Powiedz ze taka jest jego zona