Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MIAŻDŻYCA CZY NRWICA

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 21 lat lekarz bez zadnych badan podejrzewa u mnie nerwic, ale od kilku dni czuje bol w klatce piersiowej, czuje ucisk czasem promieniuje do lewej reki i drętwieja mi rece, mam zawroty glowy, dusznosci i mdlosci. Serce nawet gdy leze bije mi bardzo szybko i czuje niepokój. Martwie sie czy to czasem nie mam miazdzycy. Czy ktos mial podobne problemy?

Gość gość
jesli cie to martwi to zrób sobie badanie cholesterolu całkowitego, HDL, LDL, u mnie w mieście prywatnie kosztuje ok 30 zł, trzeba być na czczo co najmiej 14 godzin, nie jeść dzień przed badaniem tłustego.... a co do bólów, ja cierpie na nerwice i gdy mam atak nerwicy, atak paniki to mam tak samo - kłucie w okolicy serca, ciezko mi sie oddycha, zawroty głowy, problemy z widzeniem, duszność, jakbym miala zemdleć, odlatuje psychicznie, mózg się broni przed stresem... przy 1 ataku wezwalam pogotowie, nie wiedzialam co mi sie dzieje, myslalam ze to zawał :O

Gość gość
Również miewam ataki lekowe, ale te objawy pojawiają się nawet jak nie mam lęków. Na chwilę przestaje boleć i potem znowu to samo. Niepokoje sie, ale każdy mi mówi, że to są objawy nerwicy lecz wcześniej ich nie miałam.

Gość gość
Dodam, że ciśnienie mam bardzo dobre, ale nie wiem czy to ważne przy tym

Gość gość
to typowe objawy nerwicy i typowe jest to że ciągle bedziesz się doszukiwał choroby...