Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robia na forum o macierzynstwie

Polecane posty

Gość gość

Singielki i singielki psiary, kociary... Przecież mają swoje odrębne ??????

Gość gość
A konkretnie chodzi ci o co?

Gość gość
Jw

Gość gość
A co robią na tym forum faceci :-|

Gość gość
http://f.kafeteria.pl/kategoria/antykoncepcja-plodnosc-ginekolog-f_9 Polecam również to miejsce. To też takie bardziej dla was. Wiadomo jak ktoś dzieci nie znosi to i zabezpieczać sie musi dokładnie. A tutaj antykoncepcja, płodność... ;) Na pewno więcej przydatnych informacji i bez niepotrzebnego draznienia was tematami o dzieciach :)

Gość gość
Może ktoryś z nich jest ojcem. No nie mowie tutaj o typie Host. To psychol ale chyba te psiary, singielki szczęśliwe bezdzietne to nie psycholki co ? Choć wiadomo... No przecież nie wszystko możliwe.

Gość gość
Tak na szybko przejrzałam choćby pierwszą stronę tego forum i jak byk ok.1/4 tematów jest kompletnie ogólna i każdy się w nich może wypowiedzieć.

Gość gość
Ogolna czyli np potliwosc po ciazy, wychowawcze, zachcianki w ciazy, zle samopoczucie w ciazy, wady rozwojowe, smierc dziecka. To sa tematy ogolne ? Skoro ktos nie znosi dzieci i tak go draznia te wszystkie tematy po co tu zaglada i sie naraza na wlasna frustracje. Sa inne tematyki, ktorych watki beda mniej was frustrowac.

Gość gość
Mi się wydaję, że nie sęk w tym, że np siedzą tu, bo nie wiem lubią? (Chociaz to dziwne jesli nie ma sie nic wspolnego, a tym bardziej nie lubi sie dzieci) ale, że siedza tu po to zeby dogryzac kobietom w ciazy, matkom i dzieciakom. Nie mozna ich brac za "normalne". Sa wypaczone.

Gość gość
Do autora/autorki: Niektóre singielki pomimo braku chłopa nad karkiem i ślubnej obrączki na palcu decydują się na dziecko ( z pomocą [ świadomych lub nieświadomych celu wakacyjnego romansu] panów lub zagranicznych klinik. Dzisiaj fizyczna obecność mężczyzny nie jest konieczna do zapłodnienia. W kwestii macierzyństwa bywa różnie. 28latka może zapierać się że dzieci nie znosi a za dwa lata jej się odmieni. Różnie z tym jest.

Gość gość
Nie mowa tu o samotnych matkach ale bezdzietnych.

Gość gość
22.24 Nie chodzilo mi o singielki z dziecmi. Doslownie. O osoby nie majace z dziecmi, macierzynstwem i wychowaniem niczego wspolnego jednak przesiadujace i trolujace i ublizajace na tematach z tematyka zwiazanych.

Gość gość
gość dziś Cholera jasna, gdzie kupie NORMALNE szorty? Doradzcie! Jakie najgorsze jedzenie przypominacie sobie z przedszkola? przepisy na tanie i zdrowe jedzenie Gotowe danie obiadowe. Czy naprawdę są takie niezdrowe? Słyszałam że do końca roku program 500 plus ma być zlikwidowany, to prawda ? Bierzecie wit d3? W naszym klimacie zawsze mamy niedobor Co z tą pogodą?! Itp. To są właśnie tematy ogólne. Mało? :o

Gość gość
Obok mnie jest koncert video ! Probuje zasnac ale tu łubudu łubud powiedz mi czy wszystko gra co ci jeszcze moge dac opowiadaj mamy czas ja mowie a ty sluchaj slow. Masakra nie chce a musze tego wysluchiwac !

Gość gość
No widzisz. Psycholka sie wysilila spisala ci wszystkie tematy o szortach a ty nie rozumiesz czemu wyzywa dzieci od bachorow jak to bardzo ich nienawidzi. Kobiety w ciazy to krowy rozplodowe przeciez, a ona kocha swojego kotka. Jest szczesliwa bezdzietna i dlatego neka noo bo tu jest temat o jedzeniu z przedszkola.

Gość gość
Jak taka szczesliwa to co tutaj robi ? Szczesliwi, zdrowi na umysle ludzie nie sa tak sfrustrowani zeby ublizac. Juz kiedys pisalam na forum o zyciu uczuciowych czy zyciu dojrzalym tez jest pelno tenatow ale jakos tam nie wchodze. Moze niech napisze prosbe do adm zeby stworzyli tematyke kotkowo- psowa.

Gość gość
A dlaczego na dziale o ciąży i macierzyństwie ktoś się pyta o szorty? I w ogóle to połowa tych tematów nie dotyczy działu a są. Chcesz się spytać o kuchnie to się spytaj na dziale o kuchni. O szorty na dziale o modzie itp. I tak by w kółko można było wymieniać.

Gość gość
gość dziś "Psycholka" ma dwoje dzieci i 3 w drodze. Tyle, że jest na tyle normalna, że jej inni ludzie na forach nie przeszkadzają i nie zakłada o nich tematów. W regulaminie forum nie ma nic na temat tego kto i gdzie się może udzielać, m0deracji też nic nie przeszkadza, ale jakaś świętsza od papieża się znalazła, a po niej następne takie jak ty. Lepiej się poczułaś, jak mnie zmieszałaś z błotem i to jeszcze trafiając jak kulą w płot? :D :o

Gość gość
Bo jestem mama i siedze tutaj i pytam o szorty a co ? Ja u singli niczego nie zakladam. To nie moj las nie moj teren po prostu. A czy to twoj ?

Gość gość
Marzysz o trojce ? To z jakiego wzgledu masz pod gore ?

Gość gość
gość dziś Ale tutaj mogłabyś pytać co najwyżej o szorty dla dzieci. Dla szortów dla dorosłych jest forum "moda". Jak się tak drobiazgowo czepiasz tego, co i gdzie inni piszą, to i sama się do tego dostosowuj.

Gość gość
no mowie wam spac mi sie chce a przez to łubudubu nie da sie spac !

Gość gość
dostosowuj ? co to za dziwna odmiana ?

Gość gość
gość dziś Racja, na szybko nie czytam, co piszę. "Dostosowywuj" powinno być. Tylko czy to jest kwestia na forum "ciąża i macierzyństwo"? :P

Gość gość
to video ryczy mi pod oknami

Gość gość
a dlaczego tak draznia cie kobiety w ciazy i dzieci ?

Gość gość
A nie wpadlyście na to, że niektóre tematy pojawiają się na stronie głównej? I wtedy nie do końca wiadomo, z jakiego działu jest temat o "szortach" (to tak w przenośni) więc kliknąć w niego może każdy...?

Gość gość
Ale po co udzielaja sie na watkach, ktore ich nie dotycza i ublizaja ? Wiadomo, ze moze kazdy wejsc pisac. Jednak macie najwiecej do powiedzenia w sprawie ciazy, dzieci, porodach, a nie macie o tym zielonego pojecia. Najlepsze jest to ze wyzywacie. Chodzi o to, a nie o to, ze ktos tu wszedl. kpw ?

Gość gość
O ciazy, porodzie i o dzieciach to maja najwiecej do powiedzenia bezplodne. Na kazdym kroku nie tylko na forum ale i w realu tez.