Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego za niego wyszłyście?

Polecane posty

Gość gość

Na pewno jest wśród was grupa kobiet, które wyszły za mąż za jednego faceta pomino, że gdzieś w sercu ciągle miałyście swoją dawną (być może niespełnioną) miłość, faceta dla którego byście rzuciły wszystko. A mimo to wyszłyście za innego. Dlaczego? Czy nie lepiej było zawalczyć o swoją wielką miłość? Zaryzykować? Postawić wszystko na jedną kartę?

Gość gość
Chuba jestes chora dziewczyno. Teraz nikt nikogo nie zmusza do ślubu wiec jak mozna wyjsc za jednego a kochac drugiego.

Gość gość
bywają takie związki...

Gość gość
Ogladalas wlasnie w tv "Pamiętnik"? Po takim filmie mozna sie zastanowić nad wyborem i konsekwencjami... jednak zycie jest zbyt trudne zeby kierować sie chwilowymi uniesieniami. Wszystko fajnie wyglada w tv albo książkach a u sąsiada trawa zawsze bardziej zielona. Mogłam zawalczyć ale wybrałam cos co dawało mi poczucie bezpieczeństwa i miłości. Zeby nie było-kochałam wtedy juz mojego meza (rowniez) ale był taki ktos.. coz, zycie.

Gość gość
Nie wyszłam za tego, którego kochałam, ponieważ miłość przerodziła się w nienawiść. Mąż za to nie budził we mnie takich skrajnych emocji, spokojne życie...do tego opiekuńczy, kochany, czego chcieć więcej? :)