Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko kobiety z długimi, zadbanymi włosami są seksowne taka prawda

Polecane posty

Gość gość

I nie ma co ściemniać

Gość gość
raczej twoja opinia

Gość gość
A przestań nie tylko moja, nie ma nic piękniejszego niż piekne dlugie wlosy ktore opadają na piersi nagiej kobiety, taka wyglada przy tym mimo iz jest naga, niewinnie i dziewczeco

Gość gość
Nie oszukujcie sie dziewczyny dlugie wlosy to jest mega seksowne i podniecajace. Faceci prawdziwi nie metriseksualne symoczki cenią kazdy aspekt ktoru rozni kobiete na d mezczyzny. Im wiecej roznic tym bardziej seksowna wydaje sie kobieta. Kobieta z krotki wyglada jak facet nie jak kobieta.

Gość gość
a mimo to dużo jest kobiet z krótkimi włosami które są seksowne. do tego twoja argumentacja wali pedofilią na kilometr. Normalny facet powiedziałby, że po prostu podniecają go długie włosy (podświadomie kojarzone ze zdrowiem fizycznym, a przez to płodnością, posiadaczki), a nie to, że dorosła kobieta wygląda "niewinnie" i "dziewczęco". "Dziewczynki" i to co z nimi związane nie powinno podniecać starych koni.

Gość gość
A i nie każdy facet ma słabe, wypadające kłaczki - mój ma piękne, mocne długie włosy i wygląda z nimi z***biście męsko.

Gość gość
czyli krótkowłosa lubi długowłosych,ciekawa zaleznosc,ja długowłosa nie trawię facetów z kobiecą długością włosów,są niemęscy dla mnie,to nie krytyka,po prostu nie działają na mnie,im krócej u faceta tym lepiej tylko jak zobaczę włochatą klatę albo inną włochatość ciała oprócz głowy to mam zbereźne myśli ,o ile jest zbudowany nie chudzinka

Gość gość
tylko ciacho 10/10 ma szanse na związek taka prawda

Gość gość
jasne, gruba locha z brzydkim ryjem moze być byle kudły były:) oj dziecko dziecko, skończ piertolić te głupoty

Gość gość
ale jesteś niekobieca z tą wulgarnością

Gość gość
ohyda po prostu

Gość gość
widuje na ulicy sporo grubych loch z krotkimi tak sie sklada akurat :) zerknij, zauwazysz tendencje ze ladne maja dlugie wlosy a brzydkie, zaniedbane mają krotkie. O dlugie wlosy trzeba dbac wiec jest zaleznosc

Gość gość
I nie jestem pedofilem. Dzieci to rzecz swieta i zabilbym takiego s********a co dzieci rusza. Za k****a bym go powiesil na drutach. mam 36lat i najbardziej podobaja mi sie kobiety od 28lat w gore.

Gość gość
tylko niewinne i dziewczęce jak dzieci...czyli tak żeby cię nie zamknęli, ale lubisz "młode" a przynajmniej takie udające. gość dziś - nie sądzę żeby to była zależność. Mnie się długowłosi faceci bo kojarzą mi się z przersowanie męskimi facetami z okładek płyt powermetalowych...i za dużo "Herkulesa" oglądałam jak byłam mała. :P

Gość gość
sluchaj pedofilem nie jestem no ale skoro nie jestes w stanie tego pojac i usilnie dążysz do tego aby tak było, to chyba z tobąjest coś nie tak

Gość gość
Nie wiem czym jesteś, ale twój tekst trącił pedofilią. Własnym dzieciom nie pozwoliłabym przebywać w twoim towarzystwie jakbyś przyznał, że podnieca cię w kobietach to co jest kojarzone z młodymi dziewczynami/dziewczynkami.

Gość gość
się nie złośc na nią ,ja wiem o jaką kobiecośc ci chodzi i nie posądzam o pedofilię

Gość gośćttylkogosc
są dwa typy : ostra sukaaa,albo niewinna nimfa w koronkach :-) długowłosa ma lepiej bo może wcielić się w każdą rolę

Gość gość sylwia
W odpowiedzialnych zawodach i na odpowiedzialnych stanowiska i jak również matki dzieci wszystkie te noszą krótkie włosy a wiesz dlaczego już ci tłumaczę tylko czy ty to zrozumiesz wątpię.

Gość gość
11.14 jestem facetemi bym sie zmartwił jakbym był chociaż trochę kobiecy

Gość gość
ale męski tez nie jesteś z tym ryjem o kobiecie jaki by nie był

Gość gość
bo nie mam co robić tylko dbać o kudły, zeby jakiś frajer sie podniecał na ich widok

Gość gość
Też się domyślam, ale wcale nie znaczy to, że dobrze to w moich oczach wygląda. Dlaczego 36letni facet doszukuje się u kobiet "niewinności" czy "dziewczęcości"? Raczej nie mierzyłby w swoją kategorię wiekową i nie wiem czy chciałabys żeby ktoś taki zachwycał się włosami Twojej nastoletniej, czy nawet trochę starszej, córki. Raczej Dodą by się nie podniecił - nawet jakby miała włosy do kostek. No, ale to poza tematem włosów.

Gość gość
a to pech, ryj to ryj, nie martw sie lala ktoś ciebie kiedyś puknie

Gość gość
No...ze mnie się fryzjerka śmiała.Miałam dłuższe i chciałam tylko podciąć a ona jeszcze krócej chciała a ja zaprotestowałam,bo mojemu facetowi krótkie się nie podobają.To stwierdziła,że skoro się boje faceta to mi nie zetnie

Gość gość
a co twój facet robi zeby ci się podobać?

Gość gość
I to jest jedyny powód? Fryzjerka wredna, ale Twój powód był przykry

Gość gość
jesteś chyba młoda ,nie znasz facetów,oni uwielbiają zachwycać się długimi włosami głaskać itd. jemu chodzi o kobiecośc dziewczęcą czyli zwiewne sukieneczki rozwiany włos na wietrze ,jakaś eteryczność ulotność zamiast wydry w garsonce w okularach ,nie wiem jak ci to porównać ,to nie jest pedofilia ,uspokój się :-)

Gość gośćsylwia
Czas jaki poświęca małolata przeważnie na włosy długie matka dzieci przeznacza na inne obowiazki.To ją odróżnia.Zobacz na lekarki pielęgniarki a przede wszystkim matki.One nie mają czasu na pierdoły.Fryzura ma być schludna i wygodna .Szybko umyć szybko wysuszyć i gotowe nie to co przy długich.Powaga i skupianie się na tym co trzeba od razu widać z kim mamy do czynienia.Pozatym w pewnym wieku i na odpowiedniej pozycji zawodowej a także matkom i mężatkom już po prostu nie wypada .Tak się przyjęło i już .

Gość gość
ryj i lala ktoś coś ,ty masz chyba 17 lat