Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko kobiety z długimi, zadbanymi włosami są seksowne taka prawda

Polecane posty

Gość gość
Sylwia dlaczego naturalny pociąg seksualny dorosłego faceta do dorosłej kobiety uważasz za coś zboczonego? To, że ktoś dla kogoś jest atrakcyjny uważasz że to jest zboczone... chore podejście. Jak ktoś ma jakieś zboczrnia to czy kobieta ma krotkie czy dlugie to akurat nie ma znaczenia.

Gość gość
Ja o siebie dbam, ale mam krótkie włosy bo takie mi się podobały. Mam zamiar za jakiś czas zmienić fryzurę na trochę dłuższą, ale dluższej niż do ramion mieć nigdy nie będę ;)

Gość gośćsylwia
12.45 pani ??chyba raczej panny albo panienki niezameznej z ful czasu bezdzietnej i bez pracy.Z opisu to wynika.

Gość gość
Prawdziwy 100procentowy facet bedzie szukał swojego kontrastu w kobiecie, bo dla prawdziwego samca przeciwienstwo niego jest atrakcyjnr, a ze teraz tych p**dusiowatych meyroseksualnuch pełno to i te z krótkimi nie mogą narzekać na brak powodzenia.

Gość gość
ja chcę mieć długie włosy więc rezygnuję z dzieci skoro trzeba obciąć włosy :-)

Gość gość
moja babcia miała długi warkocz :/

Gość gość
sylwia - przesadzasz, to tylko włosy. Jak komuś ciąża nie osłabiła to umyć i rozczesać włosy jest łatwo niezależnie od długości. Ty masz po prostu cieniowane, a takie nie układają się bez kombinowania ze szczotką. Mój facet ma bardzo długie i jedyne co z nimi robi to myje i czesze :D

Gość gość
Sylwia wyluzuj to ze ty nie dbasz o siebie nie znaczy ze inne zapracowane, zajete macierzynstem ambitne tego nie robią. Znam wiele kobiet zajetych zawodowo, rodzinnie ktore są mega zadbane a rodzina ani praca na tym nie cierpi. Podstawa to zdrowe odzywianie i zdrowy tryb zycia, reszta przy okazji.

Gość gość
Co Wy macie z tym dbaniem o dlugie wlosy, ze niby takie czasochlonne? U mnie raz na dwa miesiace delikatne ciecie, co 2 dzien mycie i odzywka, i to na tyle. Wlosy lsniace i ladnie sie ukladaja, mozna dowolnie upiac co tez zajmuje kilka minut w porywach, moja matka z krotkimi ma wiecej roboty bo codziennie modeluje.

Gość gośćsylwia
12.54 a kto Ci powiedział że o siebie niedbam?A co to na krótkie nie stosuje się odżywek masę pianek czy szamponu ??weź mnie nie obrażaj!!!.Jestem przede wszystkim matką żoną panią domu i pracownikiem gdzie liczy się człowiek i jego dobro a nie bzdury.Do tego nie są mi potrzebne długie włosy.Sa swoje myję codziennie nie te co mają długie i myją raz na tydzień.

Gość gość
ja mam na co dzień warkocz ,czasem zaplatam na ulicy jak się spieszę ,czasem jakiś pan się uśmiechnie jak to zobaczy ,tyle to trwa ,w drodze,a poza tym jestem bardzo dobrym człowiekiem bo tu nawet insynuacja że długowłose są złymi ludzmi :-)

Gość gość
Sylwia - dobra, ale dbanie o długie włosy to nie jest taki problem. Więc o co ci chodzi? Można być żoną, matką i pracownikiem i mieć długie włosy - dbasz o nie tak samo jak o krótkie

Gość gość
Co Ty sie Sylwia tak uwzielas na te obowiazki? Ja mam 3 dzieci, w tym jedno niepelnosprawne, 3 dyplomy wyzszych uczelni, pracuje w branzy IT na odpowiedzialnym stanowisku, i jakos sie tak tym wszystkim nie jaram. Hamuj Kobieto:)

Gość gośćsylwia
12.54 i skąd w ogóle taki wniosek że się zdrowo nie odżywiam??Akurat kto jak kto ale ja na tym punkcie mam bzika wiec nie pisz bzdur i nie pisz jak nie wiesz.!

Gość gość
sylwunia ma dziś wyjątkowo ból d**y,jest najwspanialsza i niezastąpiona bo ścieła włosy :-)

Gość gość
"Sylwia dlaczego naturalny pociąg seksualny dorosłego faceta do dorosłej kobiety uważasz za coś zboczonego? To, że ktoś dla kogoś jest atrakcyjny uważasz że to jest zboczone... chore podejście. Jak ktoś ma jakieś zboczrnia to czy kobieta ma krotkie czy dlugie to akurat nie ma znaczenia." x Mnie też bardzo irytuje, jak obcy facet się na mnie gapi i slini. To jest oblesne :O Co innego pociąg seksualny mojego faceta którego kocham, to jet jak najbardziej fajne. Ja się nie podniecam facetami do których nic nie czuję, są mi obojętni. Obrzydza mnie czasem "męska natura" i to nachalne gapienie się na obce kobiety z durną miną. Nie lubię czuć się jak przedmiot, obiekt seksualny, bo jestem kobietą ale przede wszystkim człowiekiem i obraża mnie taki "zachwyt".

Gość gość
Sylwia okres ci się zbliża czy co?

Gość gość
tu autor Sylwia nic mnie nie obchodzi jakie masz obowiązki itpm ja tylko napisałem, że kobiety z długimy włosami są atrakcyjne i tyle czego ty zaraz wyskakujesz z całym swoim życiem prywatnym to nie rozumiem.

Gość gość
tak na pewno zetnę włosy z powodu innych samców:-) albo w służbie ludzkości bo pracuję

Gość gośćsylwia
13.02co ty ciągle z tym dbaniem o długie masz??kto ci powiedział że ja o swoje nie dbam?Dbam tyle ile trzeba nie skupiam sie na tym by być dla kogoś obiektem sexualnym bo chyba o tym jest ten temat.Nie zależy mi na tym.Jasne czy nadal nie?Mój zawód to słuzba i pokora .To nie ja mam przykuwać wzrok .Boże z kim ja tu pisze same małolaty tu siedzą co to tylko sen w głowie i zabawa.

Gość gość
sylwia jest katechetką ,okażmy zrozumienie

Gość gośćslwia
12.05 Dokładnie brawo!!!Szacun .Najlepszzy wpis w tym temacie .Kobieta z klasą.!Jedna mądra i normalna.Dziękuj o to mi chodziło.

Gość gość
przeciez włosy można ukryć przed obcymi jeśli o ten samczy pociąg ci chodzi

Gość gośćsylwia
Sex miało być a nie sen.Wytłumaczcie mi po co mi te długie włosy do pasa??czemu mają służyć??dawaj jeden argument tylko mądry !

Gość gość
ja mam długie bo tak wyraża się moja kobiecość ,ale nie mam rozpuszczonych dla ogółu tylko dla mojego

Gość gośćsylwia
22.08 bo zostałam zaatakowana zaraz po pierwszym wpisie.Tutaj nie można normalnie wyrażać swoich poglądów i doświadczenia życiowego a uwierz mi małolatą juz dawno nie jestem.

Gość gość
sylwia a nosisz kolczyki?

Gość moje długie włosy
Ja mam włosy długie do pasa i nie wyobrażam sobie mieć krótsze. Jedyna pielęgnacja to mycie, odżywka w mgiełce i raz na miesiąc farbuje. Włosy mogę mieć rozpuszczone albo spiąć w kitke czy warkocz ewentualnie kok. Kobiety z krótszymi włosami się męczą z układaniem, tu im odstaje tam też i narzekają, a ja z moich długich jestem, zadowolona i dumna. Wiem, ze facetom podobają się długie u kobiet, ale bez przesady nikt się nie rzuca na mnie nie gapi tym bardziej że jestem skromna choć raczej niebrzydka. Ja będę zawsze mieć długie.

Gość gość
nie ma żadnego nakazu na długie włosy ,czemu myślisz że ktoś cię zmusza?

Gość gośćssylwia
13.15 ukryć jak??mam chodzić cały czas w czapce czy w peruce ?a może w worku na głowie?? przesady!Spinać nie będę bo mam filigranową twarz i figurę a będąc matką żoną czy kimś kto jest odpowiedzialny za drugiego człowieka nie nie można wyglądać jak dziecko czy nastolatka.