Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie dostane się na studia, bo źle się zarejestrowałam :((((!

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie, może ktoś sie tutaj orientuje w sprawie rejestracji na studia.. Nie zmieniłam preferencji mam na pierwszym miejscu kierunek y na który sie pewnie dostane ale bardziej chce isc na kierunek x na ktory mam mniejsze szanse, ale postawilam na 2 miejscu preferencji.. Czy teraz jesli sie dostane na kierunek y to nie bede brana pod uwage przy rekrutacji na kierunek x ? ?? JAk to odkręcić ?????????

Gość gość
Nie możesz zadzwonić z do szkoły i się zapytać?

Gość gość
napisałam, ale jest niedziela dzis mi nie odpowiedza...

Gość gość
jaka uczelnia? Na UG jest tak, ze wybierasz kierunki moga byc 2 moze byc nawet i 8 i po prostu placisz oplate rekrutacyjna i potem jak oglosza liste przyjetych to sposrod kierunkow na ktore sie dostalas wybierasz na ktory chcesz isc.

Gość gość
Nie mogę bo jest niedziela. Napisałam do nich, czekam na odpowiedź

Gość gość
Takie sprawy zalatwia sie w dziekanacie i z dziekanem a nie na kaffe :)

Gość gość
UMCS ... Jestem zarejestrowana na 2, wpłaciłam opłate, ale tam jest napisane coś takiego 'Jeśli w chwili zamknięcia rejestracji na studia I stopnia i jednolite magisterskie kandydat będzie zarejestrowany na kilka kierunków studiów, to może być zakwalifikowany wyłącznie na JEDEN kierunek o najwyższym priorytecie, na którym uzyska wystarczającą liczbę punktów. W praktyce oznacza to, że po zakwalifikowaniu na kierunek o najwyższym priorytecie, kandydat nie jest brany pod uwagę w procesie kwalifikacji na kierunkach z niższymi priorytetami. ' więc chyba po ptakach

Gość gość
Wiem, ale potrzebuje na szybko pomocy moze ktos mial kiedys taka sytuacje

Gość gość
A to nie pomoge bo w UG czegos takiego nie ma. Wszystkie sa jednakowo brane pod uwage.

Gość gość
myslalam, ze na umcs tez tak jest, ale ze jestem roztrzepana to nie zobaczyłam WIELKIEGO napisu aby uwzgledniac preferencje.. coz moze to los pokazuje mi, ze jestem za glupia na studia.