Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trzy miesiace przed slubem, a ja juz wiem ze chce sie wycofac

Polecane posty

Gość gość
Żal mi tej dziewczyny się zrobiło. A jak szedłeś z nią do wyra to wszystko c***asowało? Wszedłeś na to forum, bo myślałeś, że wszyscy na nią naskoczą, a Ciebie poprą jakiś ty biedny prawiczek. Jeżeli przed pierwszym razem nie onanizowałeś się itp to rozumiem twoje prawictwo, w przeciwnym razie to trochę zakłamane. Jest też zasada, że o byłych nowemu się nie opowiada.

Gość Bertus85
Odpowiedź jest bardzo prosta!! Idz na prostytutki, skorzystaj z usług min. 5-6 różnych i ilość partnerów seksualnych bedzie wyrównana i nie bedziesz czuł kompleksu z tego powodu, wiem z doswiadczenia. Nie jest to może wporządku wobec partnerki ale to jedyny sposób aby uleczyć ten ból w umyśle który rozrasta, w przeciwnym razie bedziesz myślał jak to jest z innymi kobietami po ślubie az ją w koncu zdradzisz. (To co teraz czujesz to jest to samo co ona by czuła jakbyś powiedział że uprawiałeś seks z innymi kobietami w trakcie znajomosci z nią po to aby nie czuć kompleksów. )

Gość gość
troche lipa ale powiem ci ze wielu facetow tak ma to rani ich dume

Gość gość
Nie wiem czy lipa... seks to nie sztuka gry na pianinie czy matematyka... tutaj 3 tygodnie i mozesz nadgonic wszystko..a prostytutek nie polecam...jeszcze gorzej. Normalnie zagadaj do laski na ulicy i w 3-4 tygodnie zaliczysz z kilka-kilkanascie kobiet. Proste. jak tego nie zrobisz zawsze bedzie bol. i nie mowie ci z teorii nie dogaduje ze idz do psyhiatry czy cos bo znam zycie.. zaliczaj laski w kazdej sytuacji.. jak zmienisze swoj umysl zobaczysz ze 99 % kobiet chce od cbie seksu i nadrobisz ten temat w meisiac gora dwa.

Gość gość
ty ostatni tez jak autor jestes inteligentny inaczej. Coz to za rady z kapelusza?! Autor nigdzie nie napisal,ze narzeczona chciala/chce z nim tylko seksu.

Gość gość
No to teraz, ośle, wyobraź sobie ze spotkasz kobietektora znowu (:/) ) pokochasz a ona dowie sie ze bzykales inna a potem odwołałeś z nią ślub . Z tego powodu kopnie cię w dupę a ty zostaniesz z tym z czym twoja obecna czyli z rozczarowaniem, niezrozumieniem, zawodem, nieszczęściem bo przecież nic jej złego nie zrobiłeś, po prostu odejdzie bo uzna ze jesteś felerny bo nie przewidziałeś ze ona jest na świecie.pomysl idioto bo stracisz kobiete ktora cię kocha. Co cię obchodzi jak żyła wcześniej, nikogo nie zabiła , nie skrzywdziła , nie była prostytutka. Była atrakcyjna i kazdy chciał z nią byc taksator jak ty osrancu .

Gość gość
dziś Ale przeciez ja z nia nie uprawialem seksu. Mowilem ze chce czekac do slubu. Wyluzuj i nie obrazaj mnie. Mowie ze to mnie boli i nie chce adopotwac pogladow bardziej nowoczesnych. Nie wiem czy to jasne bo tam napisalem ze 'Otoz ja bylem prawiczkiem zanim ja spotkalem ona miala 6 facetow przedemna. Coraz bardziej mnie to przesladuje i nie daje spokoju.'. - To moze byc faktycznie nie jasne WIEC: Nadal jestem prawiczkiem i chce czekac z seksem do slubu, ale gryzie mnie to ze ona nie jest dziewica. I to dopiero teraz uderzylo mnie tak mocno na 3 miesiace przed slubem. Coz widze ze napisalem niejasno i stad pewnie ta krytyka, ale jestem od kilku dni bardzo zdenerwowany tym faktem. Prosilem o porade na forum, wy mnei tu wyzywacie. Gryzie mnie to i tyle.

Gość gość
no to tylko dziewica...albo rob jak mowie..poroochaj mase kobiet wyrownaj rachonek albo przebij ja mysle ze w 3 miesiace spokojnie wydmuchaasz ze 20-30 lasek jako laik. i jak znalaz do slubu bedziesz doswiadczony i wyleczysz kompleksy. nie sluchaj tych co mowia wez odpowiedzialnosc troszcze sie o innych - tak tak- pierd>>>>enie egoistow. tylko oni jakos nie biora odpowiedzialnosci i nie troszcza sie o innych. i ty badz egoista mysl tylko o sobie https://www.youtube.com/watch?v=GeFnO8OPeUw naucz sie uwodzenia stad: a w 3 miesiace dogonisz ja w seksie i bedizesz swietny:

Gość gość
sorki :O Jak tak to odwolaj slub :O nie przejdzie

Gość Bertus85
Męska duma nie pozwala Tobie myśleć inaczej i to jest normalne!!! Dziwnych czasów doczekaliśmy skoro mężczyźni bardziej się szanują od kobiet ale uwierz abstrahując od motywacji religijnej to jak prześpisz sie z nia po ślubie to bedziesz z czasem ciekawy innych kobiet bo nie masz porównania, taka natura ludzka. W pewnym sensie to ona na ciebie nie zasługuje bo Ty oddasz jej się cały a ona nie może tobie tego zoferowac gdyż dla niej bedzie to tylko cząstka. Po seksie z nią bedziesz czuł sie paskudnie bo podswiadomie bedziesz wiedział ze zaoferowałes jesj wiecej niż ona tobie i w tym jest ból. Życie nie jest sprawiedliwe ale nie szukaj zadnych dziewic bo i tak bedzie trudno tobie znaleźć, jezeli ona nie potrafiła czekac dlaczego Ty miałbys czekac ? Pojdz do jakiejs prostytutki , wiem ze pewnie wstyd i bedzie cięzko ale nie mozesz ofiarowac jej czegos na co nie zasłużyła a z prostytutką to nie bedziesz zaangażowany emocjonalnie. Po za tym nie bedziesz wowczas czuł się "gorszy" przy żonie!!

Gość gość
Życie nie jest sprawiedliwe ale nie szukaj zadnych dziewic bo i tak bedzie trudno tobie znaleźć x ok... ale powiem ci ze od marca do czerwca wyroochalem 4 dziewice jedna miala 28 lat i ze mna staracila snote nawet ladna... mysle ze to kwetia duzych liczb niech szuka

Gość Bertus85
ok... ale powiem ci ze od marca do czerwca wyroochalem 4 dziewice jedna miala 28 lat i ze mna staracila snote nawet ladna... mysle ze to kwetia duzych liczb niech szuka x Czyli radzisz mu tracic czas i szukac jakiejs dziewicy zamiast isc zapłacic puknąć i po sprawie? Co ma pytac kazda na wstepie ze jest dziewicą? Zresztą dziewice wcale nie były uradowane że je przeleciałes skoro i tak je opusciłes chyba ze to desperatki o niskim poczuciu wartosci i do tego b niesmiałe.

Gość gość
Wiem ze obeiktywnei macie racje. Coz nie potrafie pojsc do prostytutki dla mnie to wogole sie nei miesci w glowie. Mylse ze ja odpuszcze, odwolam slub i bede zyc dalej. To rozsadne

Gość Bertus85
Wiem ze obeiktywnei macie racje. Coz nie potrafie pojsc do prostytutki dla mnie to wogole sie nei miesci w glowie. Mylse ze ja odpuszcze, odwolam slub i bede zyc dalej. To rozsadne X Tym tokiem myslenia to nigdy nie znajdziesz!! Ja straciłem dziewictwo jak miałem 20 pare lat z młodsza dziewczyna która powiedziała mi ze ma dzieciak i faceta!!! Przyszła na 3 godzinki do mnie a jak juz było jesj dobrze to wróciła do domu a ja czułem sie jak meska d****a!! Przez tydzien było mi źle!! Ale postanowiłem zapomniec i poszłem do prostytuki i nie żałuje bo zwróciła moją pewność i dume !! Takze to tylko bariera psychologiczna i nie obrazaj sie na dziewczyne tylko sam działaj!!

Gość gość
jak chcecie ja uwazam ze prostytutka to chanba dla goscia. ja nie mam nic do ciebie chce ci pomoc i mowic ci wyrywaj laksi na ulciy to prostsze.

Gość gość
Znowu jakiś zakompleksiony koniotrzep.

Gość gość
Pozostaje ci tylko dziewica, bo psychicznie rady nie dasz. Żal tylko tej dziewczyny. Ech

Gość gość
Pytanie czy ta dziewczyna zaliczyła np anal i do buzi czy tylko zwykle ru/chan/ko. Bo jak tylko to to nie jest tak źle. Masz szanse być pierwszy np w analu.

Gość gość
:P

Gość gość
po ile lat macie

Gość gość
Do gość."....zagadaj do laski na ulicy i w 3-4 tygodnie zaliczysz z kilka-kilkanascie kobiet". Poważnie to piszesz? Tak to mogą działać przystojniacy, już to widzę jak średnioatrakcyjny facet przez zagadywanie kobiet na ulicy w ciągu 3 tyg ma multum seksu. Taa jasne...

Gość gość
Wiesz to ze miała 6 przed Tobą to świadczy o jej charakterze. Czemu nie poszukałem sobie kogoś porządnego co się szanuje ?

Gość gośćmen
Zerwij zaręczyny i szukaj dziewicy! Jest z 1000 powodów, z których ludziom może się nie udać związek, Ty będziesz miał już tylko 999 :) No ale skoro tych kilku jej byłych partnerów to dla Ciebie takie ważne...

Gość gość
Uwazasz ze jak ona kogos miala kiedys to sie nie szanowala / nie szanuje ? To twoj jedyny miernik czyjegos szacunku?

Gość gość
nie wierzę autorowi, wg mnie szuka pretekstu by się wycofać. widziały gały co braly i było dobrze a teraz niedobrze?najpierw wziął dziewczynę na spytki, zapewnial ze rozumie, bla bla bla ze ją kocha. ...a teraz, przed ślubem, towar wybrakowany?? niedojrzalosc emocjonalna i zwykle oszustwo.

Gość gość
Uważam że "latawice"( co każdemu chętnemu dawały na lewo i prawo) powinny wiązać się ( w tym wychodzić za mąż) za tzw. "zaliczaczy" kobiet. W ten sposób obie strony są siebie warte i mogą wymieniać się swoim bogatym doświadczeniem. Najgorzej jest jak osoba rozwiązła stwierdziła że już się wyszalała i teraz będzie sobie życie układać ( brać ślub) z kimś przyzwoitym, normalnym kto nie spał z co najmniej tuzinem osób. To jest dramat bo związek taki budowany jest na kłamstwie. Rozwiązły/ła pomniejsza liczbę partnerów. Potem jest dramat bo za jakiś czas na 100% będzie zdradzał partnera(często małżonka) bo taka jego natura. Traktuje ludzi przedmiotowo, jak zabawki nie licząc się z uczuciami innych osób, nie ma w nim empatii, zrozumienia potrzeb drugiego człowieka.Liczy się tylko on, jego chuć, jego przyjemność, nie potrafi i nie chce zapanować nad "swędzeniem między nogami". Dodatkowo wydaje mu/jej się że ma prawo oczekiwać/żądać wierności w stosunku do swojej osoby. Brzydzę się takimi to gnoje nie ludzie. Bezduszne potwory w ludzkiej skórze. Dlatego autor ma rację jak liczba 6-u mu nie odpowiada winien pożegnać narzeczoną(choć dla innych taka liczba może nie robić wrażenia i mogą ją akceptować).

Gość gość
niedojrzalosc emocjonalna i zwykle oszustwo x mysle ze to tzw milosc ppodobnie jak te puszczalskie daja wszystkim z tzw milosci :P

Gość gość
:D

Gość Bertus85
Jeśli naprawde aż tak Tobie przeszkadza jej przeszłość seksualna to jej powiedz że nie potrafisz sie z tym pogodzić ,że jesteś zbyt dumny by z kimś takim sie związac , ale uprzedzam że jesli ona naprawde do Ciebie coś czuje to bedzie dla niej ogromny cios (bedzie żałować swoich nieodpowiedzialnych w przeszłości decyzji) i w rezultacie bedzie czuła taki smutek co Ty teraz. Być może coś ją to nauczy na przyszłość więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!

Gość gość
nie te czasy