Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trzy miesiace przed slubem, a ja juz wiem ze chce sie wycofac

Polecane posty

Gość gość
Dajcie sobie spokój. Autor zbierze karmę za to wszystko, bo na ludzkiej krzywdzie jeszcze nikt się nie dorobił. Poza tym to duże dziecko, żyjące w świecie magii i ułudy, nie ma nic wspólnego ze światem realnym.

Gość gość
Teraz na 1szym spotkaniu będzie każdej pytał: "Jesteś dziewicą?, bo ja przez to porzuciłem swoją narzeczoną" :)

Gość gość
A nech ta pyta sie na spotkaniach ,ktora jest dziewica.Kto pyta, nie bladzi .zadna mu sie nie przyzna,czy jest dziewica albo ilu miala partnerow ,no chyba ze sie spotka z dziewczynka z podstawowki ,ktora ma 15lat i dostala pierwsza miesiaczke.

Gość gość
Kobiety są sprytne, wiedzą jakie faceci stosują techniki. Jak jedna się sparzy na kimś to na drugim się nie da. A takich przypadków jak autor jest więcej. Poza tym zdecydowana większość kobiet oszuka faceta. Z drugiej strony co on ma się tak interesować przeszłością, która jego nie dotyczy. Nawet wokół siebie znam dziewczyny, które szalały jak były młode, a teraz są spokojne. I nie sądzę, że mężowie to wiedzą. Liczy się tu i teraz. Autor ma problemy emocjonalne, boi się porównania z poprzednikami. Normalna kobieta to wyczuje i wycofa się, bo wie jak to się może skończyć.

Gość gość
Normalnie przeszlosc moze miec wplyw nawet na autora. Choroby itp plotki reputacja. Przeciez taki ktos kto sie wyszaleje zawsze bedzie kims komu nie mozna ufac. Szukam podobnego tematu bo tez spotykam sie z kobieta i ludzie mi ja odradzaja bo byla puszczalska. Chyba sie wycofam

Gość gość
Gość 11:15 Słuchaj dalej jej wrogów a nie jej samej to nigdzie nie zajdziesz.I dobrze ze kobiety sie bawia.Wnioskujac po tym co mężczyźni tu piszą to jednak radze wam kobiety sie bawic.

Gość gość
Chłopak ma prawo mieć większe morale seksualne niż wy, także odczepcie się. Nie słuchaj chłopie, bierz życie w swoje ręce, nie żeń się dla takiej, nie żen się także dla cipki, bo nie warto. Powszechny jest błądw myśleniu - że stałe związki = więcej seksu i ciągły dostęp do niego.Może przez pierwsze parę miesięcy Bo później zarówno częstotliwość jak i jakość współżycia zaczyna spadać. Popytaj ludzi z dłuższym stażemw związkach (kilkanaście miesięcy - kilka lat). Owe myślenie "stały związek = stały dostęp do częstego seksu" to cholerny mit na którym kładzie się pokotem niczym krzyżacka jazda pod Grunwaldem cały legion nieświadomych facetów.

Gość gość
Nigdy nie związałabym się z facetem, który na samym początku przeprowadzałby ze mną wywiad seksualny i przegląd waginy pod względem cnoty. Jakiś dewiant, zboczeniec, albo coś gorszego. Lepiej być samej.

Gość gość
Normalnie przeszlosc moze miec wplyw nawet na autora. Choroby itp plotki reputacja. Przeciez taki ktos kto sie wyszaleje zawsze bedzie kims komu nie mozna ufac. Szukam podobnego tematu bo tez spotykam sie z kobieta i ludzie mi ja odradzaja bo byla puszczalska. Chyba sie wycofam xxx Wycofaj się i daj dziewczynie spokój. Znajdzie normalnego, zapatrzonego w nią, a nie lalusia, co nie potrafi sam podejmować decyzji.

Gość gość
Nigdy nie związałabym się z facetem, który na samym początku przeprowadzałby ze mną wywiad seksualny i przegląd waginy pod względem cnoty. Jakiś dewiant, zboczeniec, albo coś gorszego. Lepiej być samej. x puszczalskie zawsze beda sie baly tego tematu

Gość gość
Nigdy nie związałabym się z facetem, który na samym początku przeprowadzałby ze mną wywiad seksualny i przegląd waginy pod względem cnoty. Jakiś dewiant, zboczeniec, albo coś gorszego. Lepiej być samej. x puszczalskie zawsze beda sie baly tego tematu xxx Tak, tak ... tak sobie tłumacz. Poza tym nie dorosłeś jeszcze do poziomu jak widać. Najpierw naucz się poprawnie pisać po polsku, bo słabo.

Gość gość
gdybys byla dorosnieta wiedziala bys ze facet ma prawo znac twoj stan zdrowotny, spytaj sie laski o badanai na chor weneryczne i ci powei co ty ze mnie kofffe robisz?

Gość gość
Rozumiem, że ty książeczkę podbitą z wszystkimi chorobami i wynikami masz. A rodowód też pokazujesz? ;) Przynajmniej wesoło jest heh. Jak dobrze się zdrowo pośmiać :D

Gość gość
no wlasnie to pokazuje jak kobiety sa glupie i podciagaja wszystko pod siebie, kobiety sa tak klamliwe i idiotyczne ze ja nie widze sensu wiazania sie z kims komu od razu nie mozna zaufac kto ma cos do ukrycia i kogo wlasciwie nie mozesz byc pewien w zadnym aspekcie zycia gdyby ten temat zlaozyla kobieta zaraz facet bylby corfiarzem i wogole dobrze zrobilas ze go rzucialas a tu ze facet to go tempe puszczalskie jada

Gość gość
Wow ;)

Gość gość
Powiem tak: oczywiście jest to problem, ale ten wątek to prowokacja. Temat tego sfrustrowanego singla prawika przewija tu się co kwartał. Aż dziwne że tym razem aż tylu dało się nabrać. Cóż, za późno się tu pojawiłem.

Gość gość
Tez mialem podobnie i kopnalem w dooope puszczalska

Gość gość
kobiety po alkoholu są stosunkowo łatwe

Gość gość
Pewnie niektórzy faceci kłamią co do swojego prawica, bo nie ma jak tego sprawdzić i tacy hipokryci szukają dziewicy- bo chcą szanujący się, dla której,, będę tym pierwszym". Chodzi o ich ego, boją się że kobieta będzie porównywać ich do byłych.

Gość gość
Tylko po co ona przyznawała się mu, że miała 6 facetów ? Ja w ostatnim związku mówiłam, że miałam 2 partnerów, a spałam w sumie z 10. Teraz mam nowego faceta i mówię mu, że miałam tylko jednego partnera i z jednym się całowałam i jest gitara.

Gość gość
zaczynac od klamstw ... to nie ma sensu trzeba mowic prawde albo zaakceptuje albo nie

Gość gość
Teraz kogo chcesz szukać? Dziewicy? Przecież sam nie jesteś już prawiczkiem i w dodatku po przejściach... ucieczka przed ślubem świadczy o Twojej niedojrzałości i braku odpowiedzialności. Biedna ta kobieta... jednak to racja, że należy omijać prawiczków szerokim łukiem...

Gość gość
odezwala sie puszczalska

Gość gość
A próbowałeś z nią o tym pogadać, znam tego typu przypadki i szczera rozmowa gdzie jedna strona mówi o swoich obawach i wątpliwościach, a druga się do tego odnosi i w takich właśnie przypadkach opowiada o swojej przeszłości może pomóc Nie chce cie oceniać ale jako osoba o konserwatywnych poglądach powinieneś wiedzieć czego chcesz i otwarcie mówić o swoich uczuciach, obawach itd. Pogadaj z nią i podejmij decyzje, jeżeli oboje nie będziecie pewni zawsze możecie ślub przełożyć i na spokojnie to przemyśleć.

Gość gość
jak chcesz się związać z dziwką,która będzie z każdym,którego spotka to się żeń,jako facet powiem krótko,jesteś mięczak-co to za facet,który nie chce mieć,żony wierzącej i dziewicy tylko dziwkę, radzę tak,rzuć tą babę,zanim ci rozwali życie,idź 1.na boks albo inne sztuki walki,niech z ciebie zrobią mężczyznę,2,.wstąp do męskiej wspólnoty mężczyźni.net przymierzewojownikow,3.szukaj normalnej dziewczyny w rcs.org.pl ,a nie żeń się z dziwką tyle,to mówi prawdziwy facet

Gość gość
nie bierzcie rooochanej !

Gość gość
Ja to jestem godna podziwu dla tej kobiety. Kobieta ma za sobą związki w których kochała się z partnerami, a teraz szanuje wole autora i powstrzymuje się do ślubu. Skąd wiadomo jak wam razem będzie, ty nie tyle co przeszkadza ci jej przeszłość tylko boisz się że nie sprostaćsz zadaniu :) nie znam tej dziewczyny, ale ja to bym myślała ze nie podobam ci się, że nie pożądasz mnie, że może jesteś gejem, no straszne to jest dla kobiety. Ona musi ciebie bardzo kochać, pewnie jedynie ten ślub jest dla niej dowodem twoich uczuć. Jak odwołany, to nawet sobie nie wyobrażam jak ona będzie się czuć. Zedrzesz z niej resztki poczucia własnej wartości. Nie wspominając o cierpieniu z powodu złamanego serca.

Gość gość
dobrze jej tak, zreszta jak laska ma tyle zwiazkow tzn ze nie potrafi zadnego utrzymac podejrzana

Gość gość
niedziewice sa okropne

Gość gość2017
Przyjacielu ! Zapewne jesteś dość młody. To co czujesz to jest po prostu zranienie dokonane przez niczego nie świadomą Twoją dziewczynę wcześniej i jej chłopaków. Prawdopodobnie Bóg w Tobie zaszczepił pragnienie czystości. Jest to spory problem dla Ciebie i dla twojej dziewczyny. Ale jest wyjście. Zacznijcie się razem modlić. To oczywiste ,że ona jest związana z innymi mężczyznami , jednak można to przeciąć. Można wyznać to na spowiedzi i w trakcie modlitwy o uwolnienie , powinno pomóc. Pozdrawiam