Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet jest agresywny w łóżku ale ciamajdowaty w życiu Jak to zmienić?

Polecane posty

Gość gość

Potrafi być władczy w łóżku, ale niestety poza nim zachowuje się jak jakieś dziecko z podstawówki. Poza łóżkiem nie słyszałam żeby kiedykolwiek nawet podniósł na kogoś głos. Jest miły aż do porzygu. Nawet ostatnio ustąpił jakiemuś dziecku miejsca w pociągu bo uznał, że może chce usiąść. Nie ma w nim nic męskiego poza wyglądem. Jak mu delikatnie zasugerować żeby zrobił się bardziej męski?

Gość gość
może przesól mu zupę i powiedz że zrobiłaś to specjalnie, albo zrób mu awanturę np o to, że skarpetka leży na podłodze. na mojego działa.

Gość gość
Docen i ciesz się ze nie jest odwrotnie

Gość gość
sporo facetów tak ma

Gość gość
Zamień się ze mną mężami. Ja marze o takim ,dam Ci w zamian agresywnego choleryka to zobaczysz które pół dnia dłuższe.

Gość gość
15:28 - to dlaczego go wybrałaś?

Gość gość
Dla autorki agresywny=męski. Tylko pogratulować priorytetów. Niektóre baby naprawdę sobie nie szanują dobrych facetów. Mam nadzieję, że on szybko kopnie cię w dupę, a ty znajdziesz sobie "misia", który ci co parę dni mordę obije, wtedy będziesz wreszcie szczęśliwa.

Gość gość
15:43 kolejny prawiczek pewnie

Gość gość
Nie wiem czy prawniczek tamten wpis ale docen swojego faceta kobieto i pisze to kobieta lat 37 bo dostaniesz takiego jak ja mialam co cie zwyzywa zostawi i zniszczy

Gość gość
widać że na kafeterii prawie każda kobieta miała łobuza i odradza. widać kobiety chcą zmniejszyć popyt na łobuzów żeby więcej było dla nich

Gość gość
up

Gość gość
Przecież spokój, opanowanie i wyrozumiałość dla słabszych to cechy alfy. W wilczych watahach to bety są agresywne, co nie zmienia faktu, że są przydupasami. Podobnie jest u ludzi- "łobuzy" to zwykłe, słabe bety, ktore udowadniaja swoją męskośc zachowujac się agresywnie.

Gość gość
ale kobiety kochają brutali a nie jakichś inżynierów co nawet zarabiają te 2 średnie krajowe, ale zero w nich agresji

Gość gość
No to niech się później nie dziwią

Gość gość
up

Gość gość
dla mnie takie zachowanie to szczyt meskosci...ustaic dziecku-mniejsz, slabsza istota.. jestes chora autorko,moj facet jest agresywny wlozku w zyciu zachowuje sie jak dzentelmen i to jest cudowne polacznie ..

Gość Leonoreee
Mój taki jest jakiego byś chciała.Prawdziwy samiec alfa może nie agresywny ale mega stanowczy i dominujący.On ma ostatnie zdanie i koniec dyskusji ... Kłótnia z nim nie ma sensu zresztą nie widziałam takiej osoby która by z nim wygrała. Czasem mnie to wkurza jak mną rządzi ale ogólnie lubię to bo jeste jestem z natury uległa.Zresztą wiem że on zawsze chce dla mnie dobrze... Nie mogłabym być z ciamajdą bez swojego zdania.

Gość gość
Leonoree powiesz mi bo właśnie skończył się mój związek. Czy sluchalabys też mężczyzny który pije codziennie 5 piw i chce budować dom 3 metry od marki plus mając 35 lat ma długi bo wydaje głównie na alkohol i papierosy mama mu płaci czynsz i on teraz chcial mnie zostawić i jechać do Niemiec bo w Polsce co pół roku pracę zmieniał?

Gość gość
gość dziś 15:43 kolejny prawiczek pewnie Nie, durna pało, nie prawiczek, a myśląca normalnie kobieta, która nie znosi facetów agresorów.

Gość Leonoreee
Heh no bez przesady ja piszę o normalnym facecie bez nałogów. Słucham mojego bo podejmuje dobre decyzję.

Gość gość
Leonoree no właśnie też bym słuchała ale trafiłam tego co wyżej który też się kazał słuchać. Gdzie znalazłaś swojego męża?

Gość Leonoreee
Mojego narzeczonego poznałam przez dalekich znajomych. Gdyby podejmował złe decyzje to musielibyśmy się rozstać bo tak jak napisałam nie ma z nim dyskusji.Sam zresztą mówi że on ma ostatnie słowo ale ja też mogę się wypowiedzieć bo mnie wysłucha:) Parę razy była między nami ostrzejsza kłótnia to muszę powiedzieć szczerze że się aż przestraszyłam.Dlatego teraz w pewnym momencie kłótni odpuszczam.

Gość gość
kręciło to ciebie jak tak się kłóciliście że aż się przestraszyłaś?

Gość gość
"Sam zresztą mówi że on ma ostatnie słowo ale ja też mogę się wypowiedzieć bo mnie wysłucha" - ludzki pan, słowo daję. A mógł zabić.

Gość gość
No i to jest facet, a nie jakiś wystraszony nastolatek co się nawet boi rękę na kobietę podnieść.

Gość Leonoreee
Przestraszyłam się tego kiedy się darł na mnie jak opętany.

Gość gość
ale kręciło to ciebie? kim jest z zawodu?

Gość Leonoreee
Ale te kłótnie były moją winą nie dziwię się że się zdenerwował

Gość Leonoreee
Z zawodu?? A co to za różnica? Nie,nie kręciło mnie to :) Kręci mnie jego stanowczość nie dzika furia :)

Gość gość
gość dziś No i to jest facet, a nie jakiś wystraszony nastolatek co się nawet boi rękę na kobietę podnieść. Dziecko, idź no może w piłkę pograć, a nie wcinasz się w rozmowy dla dorosłych. Leeenore, nieźle cię ten twój facet urobił. "Ja sprowokowałam kłótnię, to była moja wina", etc. Nie chcę być złym prorokiem, ale czarno to widzę.