Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeenyy

Czy to normalne?

Polecane posty

Gość jeenyy

Witam mam 20 lat. Ostatnią miesiączkę dostałam 31 maja czyli w 24dc. Trwała 9 dni jednak była bardzo skąpa, bez bólu i chyba bez skrzepów, inna i bardziej ciemna niż zawsze. Teraz jest 40dc i nadal nie dostałam kolejnego okresu. Dodam, ze współżyję z chłopakiem bez zabezpieczenia, stosunek przerywany. Ostatnio nie mam żadnych objawów, jem nieregularnie, sypiam różnie ale raczej nie odczuwam jakiegoś dużego stresu. ;/ Czy to normalne, że okres tak się rozregulował? Wcześniej zazwyczaj był w 28-38dc. Czy może to być jednak ciąża? Nigdy tak nie miałam wiec proszę o jakieś opinie.

Gość gość
Brak systematycznego bzykania.

Gość Cleo1976
Stosunek przerywany NIE jest dobrą metodą antykoncepcji.Można tą drogą zajść w ciążę.Jednakże nieregularne cykle oznaczają z reguły, iż nie było jeszcze owulacji w tym cyklu.Naucz się rozpoznawać objawy nadchodzącej płodności.Miesiączka występuje zawsze 10-18 dni po owulacji, ale dopóki nie było jeszcze owulacji, nie będzie i miesiączki.Zdarzały mi się cykle 60-dniowe i nie byłam w ciąży.14 dni po ostatnim stosunku możesz wykonać test ciążowy.