Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się

Polecane posty

Gość gość

Pracy w sklepie,tego natłoku ludzi,że pomylę się licząc pieniądze, bądź zrobię jakiś duży błąd :(

Gość gość
oj głupis ty o bedziesz cierpiał za te słowac nie zdajesz sobie nawet sprawy ze istnieje prawo duchowe i nie jest to karma owiele bardziej straszniejsze za łamanie przykazani czeka ciebie i kazdego cierpienie w postaci chorób nieszczęść i tak dalej

Autorko, ale jaka jest sytuacja: idziesz pracować do sklepu bo dostałas tam skierowanie, bo to jedyna możliwość?

Gość gość
Tak dostałam skierowanie od lekarza rodzinnego :(

Gość gość
Pracuje tam od niedawna :( stres mnie rozprasza,faceci gdy wchodzą to się piesze,potem mam stres gdy płacą ze źle coś policze,że głupka Z siebie zrobię otd

Eh, gościu jest coś takiego jak pośredniak i skierowanie z niego do pracy.

Sama sobie zdajesz sprawę, w czym problem i albo się jakoś ogarniesz, albo musisz znaleźć taką prace gdzie będzie Ci łatwiej. Wygląda na to że jesteś wstydliwa, niepewna siebie i z niskim poczuciem wartości, a jeszcze do tego sama się nakręcasz że coś źle zrobisz i na głupka wyjdziesz. Każdy coś źle robi, nie ma osób nie omylnych, a pomyłki to rzecz ludzka wiec nie stresuj się do przodu. Jak boisz się pomyłek przy pieniądzach to rób to powoli, licz sobie w myślach i tylko na tym się skupiaj.