Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uroda psuje

Ciezko o ladna dzieczyne, ktora nie miala przynajmniej kilku partnerow seksualny

Polecane posty

Gość Uroda psuje

Zazwyczaj taka ma mniej lub bardziej burzliwa przeszlosc. Owszem sa porzadne ladne dziewczyny, nawet religijne jezdzace na Swiatowe Dni Mlodziezy, ale one zwykle zajete, a poza tym i tak szukaja facetow z IT lub inzynierow.

Gość Gwiazdka 1989
Zanim spogląda się w czyjąś przeszłość należy spojrzeć też na własną. Czy mylisz, że dziewczyny jeżdżące na ŚDM żyją w celibacie. Co jest niestosownego, że dziewczyna mające 25 lat miała już partnerów. Pamiętaj, że opóźnia się wiek w którym ludzie zawierają związki małżeńskie . A może sądzisz, że te nieco mniej atrakcyjne nie mają partnerów, mają. Uroda jest na samym początku, potem uwydatniają się również inne rzeczy. Oczywiście nie zwalnia to nikogo z dbania o siebie, jednak ważne są też pozostałe komponenty.

Gość gość
Najgorsze jest zarazenie hpv i skutki!

Gość gość
Są 3 rodzaje kobiet po '89: 1) ku re w ki - takie co robią to z każdym 2) ładne dziewczyny, normalne - co najmniej 2 partnerów już miały (liceum + studia - wtedy się *****ly) 3) ładne dziewice - szukają księcia na białym jednorożcu (5000 netto partner) 4) pasztety i grubaski dziewice, bo żaden nie chciał komory gazowej otwierać pomiędzy nogami

Gość Gwiazdka 1989
Wymieniłeś cztery. Mężczyźni przepraszam jacy są?. Biologia działa tak samo. Czy może się mylę/

Gość gość
PO co ci az dwa tematy ? tu i na uczuciowym? zeby twierdzić banały?

Gość gość
Chodziło o 4. Mężczyźni po '89 są tacy: 1) macho - zależy mu tylko na ****** niu 2) prawiczek-marzyciel, który by chciał kobietę starych czasów, piękną i wierną (dziewice) 3) prawiczek z krzywą mordą co chodzi na d******** bo żadna go nie chce

Gość gość
Jestem numer 3, chociaż mogę się mylić i mam cechy 4 i to może być źródło mojego problemu

Gość Gwiazdka 1989
A co tam będę bezpośrednia, jeśli przyjąć klayfikację, którą stworzyłeś do której grupy zaliczysz sam siebie. Ja byłabym w 2.

Gość gość
Ciężko o przystojnego faceta, który nie miał kilku partnerek seksualnych

Gość Gwiazdko a Twoj partner
wie o Twojej przeszlosci? Ja szukam dziewicy albo dziewczyny co miala maks. 1 partnera :/

Gość gość
Gwiazdko to ja założyciel listy. Ja siebie określam jako 2. Czekam na tą jedyną i pewnie się nie doczekam.

Gość szanujcie sie dziewczyny
prowadzcie sie dobrze

Gość Gwiazdko a seks bez zwiazku
uprawialas?

Gość gość
Ciężko o faceta co ma przynajmniej 20 cm w spodniach :D Ta jasne, te co kościołowe zawsze najszybciej w młodości wpadę zaliczają takie święte :D Buahahahahahahahahah :D

Gość gość
k.retynie dziewczyny lubiąvsec o mają libido vzesto większe od facetów dziewczyny mają prawo do bzykania się bez uczuć pi.eprzony gundamemtalisto KATOLSKI albo islamski!

Gość Idzmy do przodu
badzmy nowoczesni, niech licealistki uprawiaja seks bez zobowiazan z kolegami, a studentki anal z kims z kim tylko sie "spotykaja"...

Gość gość
fundametalusci islamscy jak rosjanoczeczeni oraz fundamentslusci katolscy jsk bis.kupy powinni być natychmiast wyrzuceni z Polski

Gość wole Islam
Niz,lewctwo

Gość gość
to wyp....laj z Polski razem z pedogilami biskupami co tu chcą pedofilów islamskich gdybyś nie wiedział to w krajach islamskich jest legalny gwałt na dziecku

Gość gość
A ja np myślałam że każdy to ten jedyny. Bartek 4lata z nim ale ciągle pił a to nie dla mnie na całe życie i zerwałam, Dominik 2lata taki zazdrosny że dwa razy mnie pobił i zerwałam Karol 2lata z nim był. Super niestety wrócił do cpania i zerwałam.. Aktualny mąż 3lata było wspaniale i ideał od kad zaczął dużo zarabiać zaczął pić i co....

Gość gość
Ale macie problem....niech mnie drzwi ścisną :D Genitalia się nie wymydlają :) Jak miała wcześniej kontakty z 1 czy 2 kolesiami to co za problem? Ciesz sie!!! Wie co robić, ma jakieś oczekiwania i da coś od siebie...jak się sprawdzisz to bedziesz miał kobietę na cale życie...jak nie, poszukasz sobie nowej i doszkolisz się w łóżku! Jak miał wiecej partnerek - ciesz się kobieto! Jest szansa, że Ci dogodzi i nie skończy zbyt szybko! Doświadczenie rzecz ważna! Z jednym partnerem/ką całe życie? Szanuje takie decyzje ale nie popieram. Uważam, że trzeba mieć szersze spojrzenie na te tematy wynikające ze swoich doświadczeń.

Gość gość1231
Odwieczny problem. Kobiety najlepiej jakby były dziewicami, a facet moze dymac ile wlezie. Myślenie średniowieczne. Kobiety tak samo lubią seks jak faceci. Niech bzykają wedle swoich potrzeb i niech nikt tego nie ocenia. Skoro facet moze mieć tabun kobiet, to kobieta tez moze mieć wiele facetów. To takie trudne do zrozumienia.

Gość gość1231
Miało byc wielu facetów.

Gość ale porzadny facet nie bedzie
chcial takiej, co miala wielu facetow