Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O studentkach

Czemu studentki maja za soba juz nawet anal i rimming?

Polecane posty

Gość gość
Głupie pytanie jakiegoś fagasa. Wiesz co ja mam już prawie 30 lat i powiem Ci ze "laske" robiłam chłopakowi w liceum tylko dlatego że był fajny i mi się podobał. Miłość to to nie była. Później inne rzeczy, część dlatego że chciałam cześć bo on nalegal a część bo mnie to ciekawilo. I sama nie wiem kiedy ale się zakochałam, może właśnie przez to że to z nim robiłam, może przez to że było fajnie. Noe wiem sama. Ale dzisiaj jest moim mężem i przyznaje się że najpierw był sex a dużo dużo później miloscc

Gość anal i rimming
Takie rzeczy jak anal i rimming sa dla stalych zwiazkow z pewnym stazem, a nie dla niezobowiazujacych, luznych relacji. Ktos tutaj chcialbym miec dziewczyne, ktora miala anal z kumplem?

Gość gość
A czy ty liczysz na to że kiedykolwiek się dowiesz co ona robiła a czego nie.

Gość anal i rimming
wiele dziewczyn nie ukrywa, ze lubi anal.

Gość anal i rimming
Poza tym mozna specjalnir udawac tolerancyjnego liberala i sporo z dziewczyny wyciagnac.

Gość gość
Ja jestem studentką i: Nie miałam analu i ani mi się śni go mieć, pomimo pozytywnych opinii. Nie wiem nawet co to jest rimming. To kwestia charakteru. Poza tym każde kobiety lubią inne doznania. Nie dotyczy to tylko studentek.

Gość anal i rimming
ale pewnie seks bez zwiazku juz mialas...

Gość anal i rimming
sami przyznacie, ze jak mloda dziewczyna sypia bez zobowiazan z kumplem i pozwala sobie z nim na anal, to chyba nie jest wzorem porzadnej dziewczyny?

Gość gość
Wspolczesne kobiety to szmaty poza muzulmankami! To jedyne kobiety, ktore sie szanuja! Tak jest na calym swiecie. W USA EUROPIE AZJI AFRYCE wszedzie. Takie czasy nastaly dlatego coraz wiecej rozwodow i coraz mniej slubow. To skutek rozwiazlosci kobiet.

Gość dzisiaj studentki to
sodoma i gomora

Gość islam to lek
na rozwiazlosc

Gość gość
tylko dlaczego wśród islamistów jest tylu gwałcicieli? ich kobiety są takie porządne, a oni nie chcą być porządni.

Jakby były porządne to by się zgwałcić nie dały. Proste jak drut. Powinny siedzieć w domach, pod opieką ojca i braci oraz kilku kałasznikowów. x To samo masz w biblii. SPrawdź sobie 🖐️ Jak kobieta da się zgwałcić to należy ją ukamienować 🖐️ "bo jakby krzyczała to ktoś by przyszedł i ją uratował, jak nie przyszedł to się nie starała, więc się jej podobało".

Gość na zone ja szukam
dziewicy

Gość a potem maz musi
miec zone z przeszloscia