Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny Związek

Polecane posty

Gość gość

Witam. Moja sprawa polega na tym ze, około 2 lata temu spotykałam się z panami za pieniądze. Postanowiłam z tym przestać! Zakochałam się w jednym z tych męszczyzn i porozmawiałam z nim o tym co do niego czuje. \zgodził się abyśmy byli razem. ogólnie to mieszka zaledwie jakieś 20 km ode mnie a widujemy się raz na dwa tyg. Nigdy mi nie powiedział że mnie kocha, rzadko kiedy odpisuje na smsy, rzadko odbiera telefon (twierdzi że, potrafi żyć bez telefonu) jak już odpisze to zaledwie jedno zdanie. Jak już byliśmy razem to nie chciał powiedzieć skąd jest ani ile ma lat. Dowiedziałam się dopiero przez osoby trzecie! Poprzez adres email znalazłam jego konto na nk ( na zdjęciu profilowym jest około roczne dziecko choć twierdzi ż nie ma dzieci) kiedyś w jego aucie można było natrafić na artykuły dziecięce ( fotelik, smoczek, chusteczki) mimo tego twierdzi że nie ma dzieci. Rozmawiałam z jego bratem na fb to napisał że nie wie czy brat ma dzieci :-) hmmm.... Dziwne! Moim zdaniem mnie bajeruje tylko po co miałby to robić? Lubi oglądać bajki, długo i ciężko pracuje! Starać się dalej o niego czy dać sobie spokój?

Gość gość
Prowo :) mam nadzieję... czyli gosc dawniej Ci płacił, a teraz ma to samo, co dawniej, spotkania raz na dwa tygodniu na seks, tyle że już nie musi płacić? ^^ no nieźle się ustawil. Gość zonaty, dzieciaty, a Ty naiwna, bo dawniej to kasę chociaż z tego miałaś

Daruj sobie go. Taka moja rada. Po co chcesz brnąc w to go*no??? Przecież nie możesz człowiekowi niszczyć życia oraz to źle świadczy o nim,że chodził na d*ivki.

Gość gość
Z tego co wiem to nie ma żony a jego brat nie wie czy ma dziecko :-/

Gość gość
to z czego ty teraz biedaczko żyjesz? :classic_cool: z oszczędności?

Moim zdaniem mnie bajeruje x eeee no coś ty nie może być :classic_cool: ale to całkiem tak samo jak ty nas 0/10 :classic_cool:

Gość gość
Nudna już jesteś z tymi prowo:) . Wszystkie na to samo kopyto, zmienia się tylko sceneria. Na kafe ciężko już o dobre prowo:)