Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Looooser

Prawiki, eureka!

Polecane posty

Gość Looooser

Koniec naszych kłopotów! Pisałem przez weekend z kobietami z Afryki przez net. Tam to mam branie jak murzyn w Polsce, albo atrakcyjna kobieta. Ta ciekawość kobiet działa też w drugą stronę, biały facet w Afryce ma raj. Nie nadążałem z odpowiadaniem. Żadne prośby o sponsorring, tylko normalne dziewczyny i rozmowy, tylko wiele zainteresowanych, nie to co w Polsce. Mógłbym z dziesiątkami dziewczyn tam pisać. Sporo atrakcyjnych. W Polsce na portalu, to Ci prawie nikt nie odpisze, a jak już to przeważnie jakaś mało atrakcyjna, a tam oblężenie. :D

Gość gość
to prawda, bo sam pisalem z murzynkami na badoo i tym podobnych portalach, jedna z Ghany zapraszala mnie nawet na wakacje, są bardzo ciekawe bialych facetów, uwazaja nas za lepszych od czarnych, to chyba pozostałosci po czasach kolonialnych, biały w afryce jest uwazany za zamożnego, inteligentnego, z wpływami, kogos z kim trzeba sie liczyć, do afryki rpzeciez nie jezdzą karyny i franki myć gary tylko wolontariusze, lekarze, biznesmeni, architekci

Gość gość
Dziń dybry, Mam na Imię Makumba I ja szukać dobra mężczyzn z juropa co ma dubry socjal i paszport to wielki albion. Ja cie habibi a ty mi dać paszporta ❤️ buahahahahahha

Gość QwE3oo
"jedna z Ghany zapra"szala mnie nawet na wakacje, " x Teraz to już nawet nie trzeba porywać debili :D wystarczy ich zaprosić i sami przyjadą. Do wora i 100000 USD albo maczeta :D

To jedna sprawa, że biały im się kojarzy z kimś na wysokim poziomie, ale druga, to myślę, że to z powodu egzotyki, tak samo jak murzyni u nas. Po prostu z ciekawości, to ktoś inny i kobiety lubią oryginalność.

Gość Argen
Looooser, Murzynki mi się nie podobają. Nie mój typ urody, sorry.

No ja wiem? Niektóre są fajne, ale wiadomo, że każdy ma różny gust. Też nie wiem, czy bym się z taką związał. W każdym razie jako biali faceci, nawet prawiki, mamy tam branie jak gwiazdy, więc jak ktoś narzeka na to, że nie ma w Polsce powodzenia, to jest to niezły pomysł. :D

Gość gość
loser a ze swoimi kurami i kotami jak sie dogadales?:D

Gość gość
Ktoś mi opowiadał historię, jak przebrali się w garnitury, nałożyli żel na łeb, a że byli trochę opaleni i mieli ciemniejsze włosy to udawali Włochów. Laski same im się pchały do majtek na kilka słów po włosku, reszta gadki po ang, żeby obie strony się mogły porozumieć. Po tym zdarzeniu stracili resztki szacunku do polek i kobiet. Mówią, zaliczać i dobrze się bawić, bo teraz widzą ile to wszystko warte te związki i "miłość".

Gość gość
gość dziś A ty tą historyjkę łyknąłeś jak pelikan.

Gość gość
Pokazywali po fotki bo robili też dla jaj.

Może nie aż tak, ale coś w tym jest. Po prostu atrakcyjność ma dużą moc. Dla Polek jakiś Włoch, czy Amerykanin ma dużą wartość, to mają takie branie. W Afryce biały ma takie branie. Wszędzie takie branie mają bogaci i sławni. Może nie, że każda się w takim zakocha, ale często jest to + 300 pkt do atrakcyjności.

Gość gość
To pokaż jakąś fotkę.

Gość gość
W konkursie na mistera w jednym z krajów ameryki płd. wygrał gościu..ciemny blondyn o niebieskich oczach, mimo że w społeczeństwie jest marny procent takich. Po prostu egzotyka, na to mocno lecą. My faceci chyba bardziej do podobnych sobie genetycznie kobiet mamy upodobanie. Mi się nie podobają czarne, ani azjatki, chyba że mają duży procent genów od białych - mulatki, ale też nie każde.

Gość gość
To pokaż jakąś fotkę. x Jeszcze mnie tak nie powaliło, żeby publicznie tu coś pokazywać. Zresztą oni tylko mi to pokazywali i to ich, a historia miała miejsce już jakiś czas temu. Nie ukrywam, że dała mi do myślenia wtedy i ją nadal pamiętam.

Gość gość
Czyli fake.

Gość gość
Wierz w sobie co chcesz, ja tam nie będę nic na siłę udowadniał. Jeśli jesteś facetem - żyj dalej złudzeniami, jak babką no cóż...

Gość gość
No dokończ. :D