Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka chyba nie chce mieć ze mną nic wspólnego

Polecane posty

Gość gość

Mam koleżankę z gimnazjum mieszkamy od siebie jakieś 2 km. Od gimnazjum drogi nam się rozeszły. Teraz wróciła na wieś do rodziców urodziła dziecko. Pisałam do niej na fb ze ja widziałam jak sie opalala i miałam wstąpić bla bla... wiec ona odpisała ze czemu nie to ja powiedziałam ze może się któregoś dnia spotkamy na kawę i płoty. Powiedziała ze teraz zostaje na jakiś czas u rodziców ze możemy się umówić i ze będzie się odzywać dalam jej nr kom bo na fb rzadko zaglądam i jakoś 3 tyg się nie odzywa. Mam ochotę wybrać się z córką na rower i po prostu do niej wstępie ale tak z gołymi rękami do dziecka ? Z reszta Tez nie wypada się wypraszac. Albo kupić jakąś zabawkę i wstąpić ? Jak myślicie ?

Gość gość
mysle, ze kolezanka zapomniala, zeby do ciebie zadzwonic... zadzwon ty i sie umowcie, a dziecku (jesli nie chcesz z pustymi rekami) kup Jakis drobiazg

Gość gość
Zapomniała... jak można zapomnieć ☺ myślę że wcale nie chce się z tobą spotkać. Napisała ze będzie się odzywać ale jak widać nie ma ochoty. Odpuść.

Gość gość
A nie pomyslalas ze moze ona majac male dziecko woli odpoczac jak ma wolny czas a nie lazic gdzies z osoba z ktora nigdy ja jakos nic specjalnie nie laczylo? I nie idz do niej bez zapowiedzi bo moze siedziec w brudnym dresie z dzieckiem przy cycku i nie zyczyc sobie takich odwiedzin.

Gość gość
A pozatym skoro przyjechala sama bez faceta moze miec jakies problemy w zwiazku i nie ma ochoty na plotki...

Gość gość
Nie jest sama ma faceta a nawet męża. Nie mogę zadzwonić bo nie mam do niej numeru. Ale racja nie będę szła bez zapowiedzi wgl to sobie dam spokój nie to nie jak by jej zależało na spotkaniu to by się odezwała no nie ?

Gość gość
Ja nie miałam na myśli jakiegoś lazenia po barach knajpach czy kawiarniach. Tylko nawet żeby przyszła na spacer do mnie do domu ewentualnie ja do niej.

Gość Sponsorowanee
Kto ma ochotę na obornik?

Gość gość
Ile jej dziecko ma msc?

Gość gość
Plus minus 5 miesiecy

Gość gość
Wiesz ile taki szkrab pochlania energii i czasu? Zap*****l od rana do wieczora. Znajdz sobie kolezanke co ma wieksze dzieci

Gość gość
Ja jakbym wzięła nr i się 3 Tyg.nie odzywała to byłby znak, nie przychodz.

Ja na Twoim miejscu bym se darowała taka znajomość. Szkoda nam czasu na ludzi,którzy i tak mają nas w d__ie.