Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża.

Polecane posty

Gość gość

Drogie Panie, Jestem obecnie w 39 tyg. + 5 dni. Przytylam 20.3 kg od poczatku ciazy. Nie opycham sie, nie mam cukrzycy ciazowej. Boje sie, ze tego nie zrzuce. Zaczynalam z waga 53.5 kg., a teraz jest 73.8 kg. Jestem przerazona. Nie mam ubran do noszenia po porodzie. Czy po porodzie zrzucilyscie nadmiar kilogramow ?

Gość gość
Ja przytyłam 18. 10 kg zeszło 5 dni po porodzie, 6 kg po półtorej miesiąca samo z siebie.

Gość gość
Ja z blizniakami przytylam 16 kg i jestem 3 tyg po porodzie i nie mam juz nic z tego :-)

Gość gość
Ja przytyłam 30kg, mimo że nie jadłam nic tłustego ale za to zajadałam się owocami, wtedy jeszcze nie wiedzialam, że tak można od nich przytyć. Teraz jestem 10mc po porodzie i udało mi się zrzucić tylko 2kg, mimo że ciągle pilnuje się żeby nie podjadać, nie jem słodyczy ani fast foodów. Obiady robię normalne bo u mnie nikt no zje "zdrowego obiady bezglutenowego". Myślę że u mnie tez dużo wody się zatrzymało i nie wiem już co z tym zrobić.

Gość gość
Ja przytyłam 14 kg , po powrocie ze szpitala czyli po 3 dniach miałam 2 kg na plusie.

Gość gość
Zaraz po porodzie spadnie ci ok połowa tego.

Gość gość
MŻ moja babcia zawsze to mówiła żadnych diet ani nic po prostu MŻ (MNIEJ ŻREĆ)