Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wikii9889

Nie potrafie sie wysikac choc bardzo mi sie chce

Polecane posty

Dzis rano wstalam zachcialo mi sie siku i siadajac na ubikacji polecialo tylko kilka kropel a gdy wstalam po kilku sekundach odczuwalam jakbym pecherz byl znow pelny az bolalo i tak w kolko. Jak wstane to po chwili znow musze isc do lazienki a leci tylko kilka kropel. Dodam ze od tygodnia biore tabletki antykoncepcyjne a moja kolezanka ktora zaczela brac miesiac wczesniej te same tabletki rowniez miala ten problem. Czy to moze miec jakis zwiazek ? Prosze o odpowiedzi

Gość gość
Czy był stolec?

Gość gość
A po bierzesz tabletki anty?

Gość gość
Może przeziębiłaś pęcherz :)) Miałam podobnie, a do tego doszło krwawienie. Poczytaj o zapaleniu pęcherza i jeśli sie zgadza to kup urafuraginum :)

Gość gość
BEZ RECEPTY urofuraginum, neofuraginum (bez recepty jest dostępne) ibuprom przeciwzapalnie herbatka z żurawiny duże ilości witaminy c najlepiej z rutyną np. rutinoscorbin, rutimax itp. pić dużo wody, chłodnej, ciepłej, nie powinna być z lodówki moczyć nogi w ciepłej wodzie z dodatkiem soli np green pharmacy (rozmaryn i lawenda), ziołowa (Farmona) wchodzić pod prysznic i masować nerki i pęcherz ciepłymi strumieniami wody można włączyć probiotyk np. lactovaginal bardzo dużo pić uważać na nogi, żeby nie zmarzły ograniczyć cukier w diecie, ostre przyprawy, kofeinę itp. zrobić badania w kierunku bakterii profilatycznie można brać coś z żurawiną w kapsułkach (jeśli komuś służy, ) np. urinal, vimont żurawina plus, żuramix, można pić też soki rozrobione w wodzie (uwaga kwaśne) np.EkaMedica przyczyny: bakterie, zła dieta, stosunki płciowe,sporty, przemarzanie, przewianie, alergie, powirusowe powikłania, przyjmowane leki, hormony, nadreaktywność, basen, kąpiele w wodzie, zmiany temperatury i może coś jeszcze..,