Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kot

Polecane posty

Gość gość

Jakie karmy dla kotów polecacie ? Chodzi mi o suche i mokre :) Mam kochanego przybłęde od dwóch tygodni, dawałam mu whiskasa ale czytałam dzisiaj w necie i podobno to jedna z najgorszych karm. Wiadomo, nie chcę wydawać na niego fortuny ale chciałabym aby kociak był zdrowy i się czymś nie zatruł

Gość gość
ja kupuję portę, biorę od razu cały wór, to samo mieso wiec schodzi mniej niz whiskasa. Miesieczny koszt taki sam po uwzglednieniu zjadanej ilosci.

Gość gość
musisz dokonac wyboru albo sucha albo mokra i tego sie trzymac najlepiej nie mieszac tak radza weterynarze

Gość gość
Polecam karmę Brit ma największą zawartośc mięsa i bardzo dobry skład. Mokra karma to z doliny noteci. Jak chcesz dbać o kota i zależy ci na jego zdrowiu i pozniej nie wydawac kasy na leczenie to nie podawaj mu whiskasa i innych karm które kupisz w supermarkecie. Patrz w pierwszej kolejności na skład karmy.

Gość Ewa333333
ja karmię animondą, kupuję przez net

Gość gość
najlepiej zaopatruj sie w karme w mini zoologicznych lub net nie w supermarketach ja podawalam i sucha i mokra na zmiane przez pare lat a teraz nie chce jesc ani suchej ani mokrej :)

moje suchą mają cały czas a mokra b. rzadko, typu raz na m-c w ramach mokrej dostają po prostu surowe mięso pokrojone w kostkę

Gość gość
Jest jakaś dobra sucha karma, która minimalizuje osady nazębne u kota? Dużo kotów ma z tym problem, a mycie zębów kocich raczej nie wchodzi w grę

Gość gość
Najlepiej idź po tę poradę do weterynarza. Ja zawsze chodzę ze swoim kotem do http://medi-vet.com.pl/ - naprawdę bardzo dobra lecznica, często naprawdę nam pomagali.