Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doświadczenia toksyczny zwiazek zerwanie opiszcie doswiadczenia

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny, jestem przed trudna życiową decyzje, od kilku lat tkwie w toksycznym zwiazku, nie jestem szczesliwa, jestem na granicy podjecia decyzji o rozstaniu. Mimo wszystko jest mi bardzo ciezko gdyz przez lata on zrobil mi taka wode z mozgu, ze wszystko co robil bylo dla mnie, że tylko ja sie liczylam, kazda jego decyzja byla podemnie gdzie jest to zwykłe pranie mózgu bo jest wielkim egoista. Boje sie rozstac boje sie samotnosci. Czy ktos moze mnie wesprzec opisac swoje doswiadczenia?

Gość gość
Ciezko cokolwiek doradzic po tym co opisalas.Narazie wyglada to tak ze on chcial dobrze dla Ciebie.Moze jakies konkrety? Bo nie rozumiem Twojego problemu...

Gość gość
Samotność nie jest prosta. Zastanów się czy jest aż tak źle by go zostawić. Może wystarczy, że okażesz mu więcej zainteresowania.

Gość gość
Tak wlasnie jest ze wpaja mi ze chce dobrze dla mnie. Podejmuje decyzje egoistycznie poza mna, nie uzgadniajac a pozniej stawia sprawa ze to dobre dla mnie i ze robi to dla mnie, na przyklad podpisal zgode na wyjazd na kontrakt gdzie musimy sie przeprowadzic nie uzgadniajac tego ze mna, powiedzial ze jak chce albo pojade z nim albo nie. Rozne rzeczy, ma bardzo wybuchowy charakter, potrafi mi wypomniec rozne rzeczy, nigdy nic mu sie nie podoba, stale mnie krytykuje a jak juz widzi ze jestem chlodna wtedy znow mnie kocha

Gość gość
uciekaj bo się wykończysz

Gość gość
Lubi być panem sytuacji. To on tam jest samcem alfa, a ty masz być posłuszną kobietą. Przecież nie poniży się prosząc cię o radę. Może faktycznie robi to dla twojego dobra.

Gość gość
To pogadaj z nim ze podejmowanie decyzji o waszym wspolnym zyciu bez Twojego udzialu jest nie fair i ze tego sobie nie zyczysz.Zobaczysz jego reakcje i wtedy podejmiesz decyzje co zrobic ;)