Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobietom sie w głowach poprzewracało pogubiły się w życiu biedne kobiety

Polecane posty

Gość gość
ostatni piszący desperacie,czy ty myślisz,że coś sensownego zbudujesz tak je rozpracowując co one by tak chciały,uwierz,że nawet jak ci się coś trafi to będzie płacz i zgrzytanie zębów z takim podejściem twoim

Gość gość
Nie rozumiem ostatniego wpisu.

Gość gość
w tym wpisie chodzi o to,że desperacja która bije z twojej wypowiedzi nawet jak cię do czegoś zaprowadzi,to nie będzie to nic sensownego

Gość gość
Ależ kochane dziecko. Ja już swoje przeżyłam, piszę tylko o tym co widzę.

Gość gość
A ile jest prawdziwych kobiet. Dziewic do tego z wyglądu klepsydr z krągłościami i zmysłowymi ustami

Gość gość
nie piszesz jak żadna kobieta,ale jak prawiczy miłośnik Janusza Korwina Mikkego,albo portalu fronda

Gość gość
Wynika to zapewne z różnicy wieku.

Gość gość
pewnie, że chcę być oceniana jak mężczyzna, nie jestem z innej planety, czemu ktoś miałby oceniać mnie inaczej?

Gość gość
Po z tego wynika wiele problemów. Począwszy od tego że to co dla was wydaje się w was atrakcyjne w ogóle nie jest ważne dla mężczyzn.

Gość gość
Nie poprzewracało tylko kobiety w końcu stają się niezależne i samowystarczalne, bo wy chodzące pipy nawet gniazdka nie umiecie przykręcić czy naprawić cieknący zlew. Tak, tak, mam taki (o mój Boże!) egzemplarz w domu i na swoje nieszczęście na początku pokazałam, że z takimi pierdołami umiem sobie poradzić, plus praca, dom, gotowanie, sprzatanie. A jaśniepan w łapie komórka, tv, komp na zmianę. Zbuntowałam się i szybko dostałam amnezji wstecznej i dwóch lewych rąk ;)

Gość gość
A co powiesz na to że dzisiejsze kobiety nawet dziecka nie potrafią urodzić bo coś tam. Tu nie widzisz problemu. Powiedz jeszcze ze.gniazdko umiesz naprawić ale w szpilkach chodzić nie umiesz czy nie chcesz i już gotowe.

Gość gość
no cóż, to jest coś czego nie można się nauczyć - różnica jest taka, że kiedyś po prostu umierały, a teraz mają pomoc medyczną :D

Gość gość
Dziecko urodziłam i wychowuję je praktycznie sama. Na szpilkach zasuwam od wielu wielu lat;) Umiem też posłużyć się wiertarką, jeździć na motorze, a i wibrator też umiem obsłużyć gdy jasniepan zaniemógł;)

Gość gość
19:18 i takich kobiet w tym kraju nam potrzeba piateczka :D

Gość gość
Spadaj;)

Gość gość
Loga rządzi liga radzi liga nigdy cie nie zdradzi. Jakbym zobaczył żonę z wiertarka to też by mi opadł.

Gość gość
jak ci opada od takiego widoku to po prostu jesteś taka mentalna p**deczka :)

Gość gość
Na szczęście mam kobietę która jest kobietą a nie mentalnym babochlopem (nie wiadomo dlaczego dumnym z tego) :) Stoi mi cały czas.

Gość gość
Ja tam zawsze jestem milutka slodziutka taka małpka kapucynka i mnie kochają :)

Gość gość
I to jest właśnie to o czym ktoś tam pisał wyżej. Babka jest dumna z tego że umie się wiertarka posługiwać. Przecież to obciach dla kobiety.

Gość gość
Jak mam pipe a nie faceta a nie chcę czekać latami na przymocowanie szafki to robie to sama i mam go gdzieś. Niech jemu będzie wstyd, że nawala jako facet

Gość gość
twoja "kobieta" chyba jest lesbijką w takim razie :D

Gość gość
widzę że to dla was bardzo skomplikowane być razem,tyle komplikacji w tak krótkim czasie,kto ma rządzić kto ma studiować pracować kto ma gotować,tyle strasznych problemów do rozwiązania :-)

Gość gość
tak mój z pewnością zostanie impotentem jak dotknę wiertareczki :-) a jak ją odpalę to się już całkiem odkocha :-))