Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie piekarnie gdzie serio dba sie o higiene i nie pluje do masy chlebowej

Polecane posty

Gość gość

Bo moja kuzynka jest piekarzem z zawodu i pracowała w wielu piekarniach To co ona opowiada to poprostu jaja Nie wierze w to bo przeciez jest sanepid i kontrole Ona mowi ze tam normalnie koledzy jej pluli do tego kotla wielkiego co sie mase na chleb kreci i ze młode zarodki myszy jakieś były czy cos i tez to się mielilo bo szef krzyczał ze nie ma czasu na mycie i wyciąganie tego z wielkiego kotla Mowila ze nigdy nie spotkala piekarni,ktoraby naprawde byla czysta i nie bylo przekretow. Wlos sie na glowie jezy,co ludzie jedza. Chyba przestane jesc chleb

Gość gość
prowadzimy piekarnie z męzem od 20 lat i nie wyobrazam sobie by pracownik napluł lub cos innego do ciasta . Nawet kiedy pracownicy oda do ubikacji lub na papierosa mysja rece w specjalnym płynie a nie tylko w samej wodzie. Jezeli piekarnia nie jest pilnowana i pracuja dzieci to pewnie takie rzeczy maja miejsce .

Gość gość
Ja tez mam w rodzinie piekarzy i to samo słyszę ciągle,ze się poluje i brudasy tam pracują ,którzy nie myją rak po zdaniu nawet.

Gość gość
Hehe sorry litery się mylą Mialo byc ze pluja I nie myja po sraniu rak

Gość gość
Tak to prawda...

Gość gość
No to macie brudasów i smierdzieli w rodzinie i wsród znajomych . Maja powod do dumy i chwalenia sie . Wstyd .