Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Golasy na plaży

Polecane posty

Gość gość

Ostatni tydzień spędziłem w Bułgarii na wakacjach. Większość dnia wraz z dziewczyną spędzaliśmy na plaży. W kurorcie Słoneczny Brzeg fragment plaży jest wydzielony dla nudystów czy też naturystów. Wraz z dziewczyną trafiliśmy w okolicę "strefy dla golasów" bo tuż przy niej rozbija się niewiele osób. Jak można się domyślać nie wiele młodych i atrakcyjnych kobiet się tam znajdywało. Więc nie bardzo było na czym oko zawiesić. Jednak spędzając niemal cały dzień na plaży byłem świadkiem wielu ciekawych sytuacji. Nawet nie zdawałem sobie sprawy, że w takim miejscu ludzie bez skrępowania są w stanie uprawiać seks czy się onanizować. Wielokrotnie widziałem, że na widok nagiej kobiety niejednemu panu emocje uderzyły do główki. Jednak byłem w szoku gdy dostrzegłem, że para w średnim wieku zaczęła się ze sobą zabawiać. Kobieta początkowo ręką robiła dobrze swemu facetowi, następnie ustami by w końcu zacząć uprawiać seks. Z jednej strony nie mogłem oderwać wzroku, z drugiej głupio było mi się im przyglądać. Dodatkowo ludzie w ich najbliższym otoczeniu przyjmowali to bez najmniejszego problemu, jednemu z facetow, który się temu przyglądał kobieta postanowiła zrobić dobrze. Kilku innych sami zaczęli się zaspokajać. Muszę przyznać, że byłem w szoku, sam czułem podniecenie, ale nie byłbym tak odważny by zachować się jak oni. Ktoś był świadkiem podobnych sytuacji? A może sami lubicie opalać się nago?