Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myślicie, kim są osoby, które ....

Polecane posty

Gość gość

Kim są osoby, które korzystają z tego forum w celu krytykowania, zrzędzenia i pouczania wszystkich? Wcinają się w każdy temat, żeby komuś wytykać błędy, stylistykę, głupotę i wydaje im się, że im wszystko wolno? Jak myślicie, co za chamy i skąd tu tyle tego ostatnio

Gość gość
nikim ☺

Gość gość
Może nauczycielkom nudzi się w wakacje?

Gość gość
Musiałabyś dać konkretny przykład. Niektórzy ludzie potrafią się obrazić o to, że ktoś ma inne zdanie, a to przecież forum dyskusyjne i każdy ma prawo wypowiedzieć swoje. Do tego poprawienie błędu ortograficznego czy stylistycznego na anonimowym forum to czysta korzyść dla tego, kto je popełnia. Warunek - wszelkie rady i uwagi powinny być grzeczne i bez wulgaryzmów.

Gość gość
no właśnie. Brak tolerancji i szacunku dla osoby o innych poglądach, to charakterystyczne dla tego forum. Choćby w sprawie kobiet, pogarda dla tych, które zajmują się wyłącznie domem. Kpiny z ludzi, którzy z jakiegoś powodu nie założyli rodziny. Ogólna niezdolność do dyskusji w granicach kultury

Gość gość
Kompleks lekarza i prawnika. Najchętniej by się do nich modlili ☺

Gość gość
Jest tu na tym forum taka zdesperowana osoba , która na każdy błąd reaguje " Ty nieuku " "albo wyzywa od debili zastanawiam się co takie maja w głowach , ma az tak niska samoocenę , że musi się dowartosciowywac chamskim "p oprawianiem " innych ?

Gość gość
Najbardziej nie lubię tych prymitywow które wyzywaja od idiotek , sorry ale kto im dał przywolenie na ublizanie innym ?

Gość gość
Jest tu ktoś kto uporczywie daje przyklad innym :P

Nie od dzisiaj wiadomo że człowiek nienawidzi w innych tego czego nienawidzi w sobie.

Gość gość
No popatrz bo ja nigdy nikogo od idiotek nie zwyzywalam a są takie które notorycznie dają sobie na to pozwolenie , brak wychowania w domu czy jak ?

Gość gość
18.04 czasami czeba ;)

Gość gość
Nie nie trzeba , chamstwo nigdy nie jest rozwiązaniem i świadczy o niskiej inteligencji , osoba inteligetna wojuje umysłem i argumentami a nie chamstwem, małpy kiedyś też w siebie rzucaly patykami i odchodami zanim ewoluowaly w ludzi i zaczęły dialog

Gość gość
Za to ludzie rzucają w siebie granatami.. więc co tu porównywać ;)

Gość gość
z maupy pochodzisz?:-D

Gość gość
Oberwalas / es granatem ? Ktoś z bliskich ? Wątpię , wojna to inna sprawa to już jest walka na śmierć i życie , myślę ze gdyby na tym forum każdy miał swoje zdjęcie i przynajmniej imię , to było by mniej chamstwa , rozmowa na poziomie prowadzi do rozwiązania , a obrzucanie się lajnem nie prowadzi do niczego , jeśli ktoś nie umie panować nad sobą niech idzie do psychologa , nie ma przyzwolenia na agresję w stosunku do drugiego człowieka

Gość gość
18.11-osoba inteligetna wojuje umysłem i argumentami X Haha takie samo pojęcie mają osoby bazgrające kolorową kredą na niceiskich chodnikach w imię walki i protestu wobec terroru xD

Gość gość
Moim zdaniem najwięcej jest tutaj zawiedzionych na mężczyznach, z panią od emerytury na czele, i studentek które mało jeszcze wiedzą o prawdziwym życiu.

Gość gość
Nie zawsze osoby młode maja fiu bzdziu w głowach , ja mam 20 lat i zawsze mówię kulturalnie do innych , a kiedy ktoś mnie wyzywa wycofuje się , nie mam zamiaru wtykac sobie z ludźmi którzy myślą ze jak ich nie widać to mogą po kimś posunąć jak po łysej kobyle, to jest forum a nie konkurs na najlepszą obelge żeby sobie ulżyć w swoim nedznym życiu

Gość gość
18.20 akurat jeśli chodzi o jakieś tam wyzywanie się, to też nie sądzę, by to było jakimkolwiek rozwiązaniem. Uważam jednak, że czasem warto powiedzieć komuś coś bardziej dosadnie, bo wycofywanie sie za każdym razem w takich sutacjach niezawsze przynosi zamierzony skutek..

Gość gość
Mozna miec zupelnie inne zdanie od kogos, wyrazic je kulturalnie, wtedy nawet ciekawie poczytac sobie o zupelnie innych pogladach,z ktorymi , byc moze , sie nie zetknęlismy. I do tego własnie powinno byc forum dyskusyjne. Jesli post zaczyna sie od wymyslania od debilek, idiotek, macior itd - po prostu go ignoruję.

Gość gość
Uwielbiałam dyskusje mojego ś.p. dziadka, adwokata z przedwojennym jeszcze wyksztalceniem, który nigdy nie podnosił na nikogo głosu - i jego teksty "mam wrażenie , że mój szanowny rozmowca mija sie z prawdą". Umiał postawić na swoim w sposób elegancki i kulturalny.

Gość gość
Ja mówię raczej o rozmowach twarzą w twarz, a nie o odiotycznym wyzywaniu się na amonimowym forum. Jeśli ktoś całkowicie nie przyjmuje opini innych osób do wiadomości stwierdzam po prostu, że JEST dosyć mocno ograniczony/a i tyle. .Na forum czasem to napiszę, ale zazwyczaj nie... Osobiście lubię poznawać opinie innych ludzi, a zwłaszcza ludzi mądrych ;)

Gość gość
18.40 takie osoby się uwielbia :)

Gość gość
Ale jak można postawić na swoim w przypadku poglądów? Każdy ma swój i każdy jest tak samo dobry.

Gość gość
18.52 w przypadku takich poglądów, że kobieta jest gorsza i jest "własnością" mężczyzny albo, że istnieje tylko jedna czysta rasa "panów" też? Można by się kłócić :P W żadnym wypadku nie należy kategoryzować ;)

Gość gość
Może jestem za głupia, żeby zrozumieć dlaczego komuś przeszkadza, że sąsiadka nie pracuje, koleżanka ma pralkę w kuchni, a patologia ma ceratę w kuchni na stole i w dodatku kupuje w Biedronce? Zakładają takie tematy. Pytanie tylko czy autentycznie im to przeszkadza, czy zwyczajnie jakieś żarty sobie robią