Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry adwokat Olsztyn

Polecane posty

Gość gość

Czy poleci mi ktoś dobrego adwokata do sprawy rozwodowej z Olsztyna?

Gość gość
Olsztyniacy, odezwijcie się

Gość gość
Na tym forum chyba nie ma co szukać

Gość gość
Moją sprawę rozwodową prowadziła Pani Kinga Bystrzycka z www.adwokatbystrzycka.pl. Można powiedzieć, że wszystko przebiegło prawie bezboleśnie. Mogłam liczyć na wyrozumiałość i dyskrecję. Szczerze polecam.

Gość gość
Ja jak mieszkałam w łodzi y korzystałam z usług tego adwokata www.adwokat-lodz.eu. Mogę opisać tego adwokata tak: właściwy człowiek na właściwym miejscu. Doprowadził moją "beznadziejną sprawę" do końca z sukcesem.

Gość GoskaOl
Ja polecam adwokata Macieja Karpińskiego z Olsztyna. Korzystałam z jego usług przy swojej sprawie rozwodowej a potem jeszcze w jednej kwestii i jestem bardzo zadowolona. Młody, kontaktowy i przez to lepiej można było się dogadać w wielu kwestiach. Poniżej jak ktoś potrzebuje to jest jego strona www.olsztyn-adwokat.pl

Gość Arkens36
Pani mecenas jest niesamowita! Dzięki niej udało mi się odzyskać należne mi pieniądze, które mój były wspólnik nieuczciwe ukradł z majątku firmy. Od samego początku podeszła w bardzo konkretny sposób, przedstawiła mi plan działania, a po jego zaakceptowaniu wprowadziła go w życie. Skończyło się w sądzie, z pozytywnym dla nas wynikiem. Dziękuję Pani Kingo, w razie potrzeby na pewno do Pani wrócę. www.adwokatbystrzycka.pl