Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnikaLo

dobre studio tatuażu w warszawie

Polecane posty

Gość AnikaLo

Dojrzałam do decyzji o zrobieniu sobie pierwszego tatuażu :) Możecie polecić jakieś sprawdzone studio ?

Gość AnnMaria11
Ja też się ciągle zastanawiam czy zrobić ten tatuaż czy może jednak kobiecie nie wypada heh :) A do pytania chętnie się podepnę.

Gość arnikaaa
Jasne, że kobiecie wypada bez przesady :) Ja też mam jeden malutki tatuaż choć nie powiem, mam ochotę na więcej :) Swój akurat robiłam w rodzinnym mieście bo dopiero niedawno przeprowadziłam się do stolicy ale mój znajomy ostatnio robił dziarę gdzieś na Alejach Jerozolimskich i był mega zadowolony więc podpytam go o nazwę studia i dam znać :)

Gość kingulenaa
Jeśli Aleje Jerozolimskie to na pewno chodzi o studio Libra Ink, mam racje ? Mój facet robi u nich tatuaże już od kilku ładnych lat i za chiny nie zmieni miejsca :) Wiem, że pracuje tam Waldek i jeszcze jedna dziewczyna. Coś mi się obiło o uszy, że mają fajne promocje w piątki - można zrobić tatuaż bez wcześniejszych zapisów i to za 100-200 zł.

Gość Elzbieta_o
Zobaczcie sobie studio tatuażu Jah love studio tattoo na Wilczej - http://jahlove.pl mają bardzo dobrych tatuatorów, którzy potrafią dokładnie przenieść pomysł na papier, a później na ciało. Mam dwa tatuaże i planuję wykonać jeszcze jeden dość pokaźnych rozmiarów.

Kilka dni temu zrobiłam sobie pierwszy tatuaż i już wiem, że na pewno nie będzie ostatnim :) Wybrałam się w piątek właśnie do wspominanego przez Was libra Ink studio https://www.facebook.com/librainkstudio/ i jestem oczarowana nie tylko jakością pracy ale także atmosferą panującą w studio :) Nie zapisywałam się nawet wcześniej i nie było problemu z wykonaniem tak z marszu małego tatoo na stopie :)

Gość gość
tak to jest, na jednym nigdy sie nie konczy, fajne realizacje tam mają :)

Gość gość
Również polecam Jah Love- zdecydowałam się tam na portret wykonany przez Adolfa. Tatuaż wyszedł mistrzowsko, a mi po głowie chodzi kolejny wzór :)