Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość6366

Związek, częste kłótnie

Polecane posty

Gość gość6366

Witam mam 23 lat ,jestem w związku z dziewczyną od ponad 3 lat. Przez pierwszą połowę związku było nam bardzo dobrze,częste rozmowy,spotkania wyjazdy kaŻdy z nas tęsknił ,romantycznie itd.Jednak przyszedł moment kiedy to znikło co raz bardziej i bardziej,psulo się, zaczęły się mocne kłótnie i wyzwiska przekraczające granice.Po czasie było znów ok.Jednak dziewczyna zaczela tematy z wspólnym mieszkaniem,ślub i tak dalej .Ona jest gotowa ze mną żyć w przyszłości kocha mnie bardzo nawet jak doszło do ostrej afery między nami a nawet już po stronach rodziców.Związek miał się zakończyć od mojej strony ponieważ nie wytrzymałem już .Jednak ona prosiła błagala ,pisanie ze się zabije były spotkania ze kocha mnie bardzo itd.Zgodziłem się kontynuować dalej.Jednak po miesiącu poczułem się zmuszony ze mam jej wręczyć pierścionek zaręczynowy,że chcę ślubu i tak dalej.Ja jednak po ostatniej aferze nie wyraziłem zgody,nie jestem jeszce gotowy i na siłach ,i powstała kolejna afera.Obraziła się był płacz i smutek teraz między nami nie jest tak jak było wcześniej Już nie potrafimy się tak dogadać .Ja już nie wiem jak mam się zachować ,co w takiej sytuacji zrobić,czy to normalne że mi tak wszystko wypisuje i nakłania do tego ?

Gość gość
Potrafi ktoś poradzić coś w tej sytuacji .