Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on się zakochał?

Polecane posty

Gość gość
Ale chyba jednak mnie lubi skoro pomagal ,byl mily (i nadal jest) , czasami wychodzimy na piwo w grupce,piszemy na fb. Obydwoje jesteśmy niesmiali.

Gość gość
Jak byłam w liceum to taka głośna właśnie mi sprzatnela chłopaka sprzed nosa. Nie chce żeby się to powtórzyło a nie mam smialosci żeby coś zrobic. Nie przezylabym kosza :(

Gość gość
Podsuncie mi jakas zlota mysl :( Jest szansa ze on od niej nic nie chce oprócz przyjaźni?

Gość gość
Ja jestem nieśmiały i nie zawsze lubię głośne dziewczyny, często uważam je za idiotki. A gadam jedynie dlatego nieraz z nimi, jak się same pierwsze odezwą, ale to nie znaczy, że mi się od razu podobają.

Gość gość
To powiedz mi jak mam sprawdzić czy on z nią gada ot tak czy coś czuje (ewentualnie chce się zaprzyjaźnić). Szczerze to on reaguje na jej potrzeby. Wystarczy ze sciagnie go wzrokiem i idzie do niej. Zreszta nie zawsze to robi a i tak podchodzi, zagaduje. Ja nie mówię że nie , jest fajna i lubiana ,ale żeby się w takiej zakochać ? :( On jest mądrym chłopakiem ,myślę że to niemożliwe ale z drugiej strony nie mam pewności, czy zmienia się po to by zdobyć przyjaźń czy chce czegoś więcej.

Gość gość
Być może ewidentnie facet nie potrafi odmawiać, albo po prostu jest wykorzystywany a tego nie spostrzega, albo po protu może ją faktycznie polubił, może mają jakieś tematy do rozmów, alb po prostu dobrze mu się z nią rozmawia. Ja też np w liceum zaocznym miałem taką dziewczynę, z którą nawet lubiłem porozmawiać, była dojrzała, wszyscy ją nawet lubili, po prostu nie była też taką głupią pustą dziunią. Ale to nie znaczy, że się w niej kochałem i mi się podobała, fajna po prosty dziewczyna do rozmowy i nic więcej. Jak byłem młodszy to kochałem się za to w dziewczynie, która nie była głośna, wręcz przeciwnie, tajemnicza, i to na jej widok czułem silną pulsację serca, ona o tym wiedziała, bo ktoś jej o tym powiedział. Nieraz patrzyłem na nią ukradkiem, ona na mnie w kościele, ale nic z tym nie zrobiłem z powodu nieśmiałości, w dodatku w tamtym czasie nie wyglądałem najlepiej, a ona była za ładna dla mnie wtedy, i czułem w jej obecnośc***araliż.

Gość gość
W końcu jakis mądry chlopak.

Gość gość
kto ?

Gość gość
Autorko tak pewnie Cię lubi tylko co z tego? Ja tez wiele osób z pracy lubię. To nic nie oznacza. Nie jest Tobą zainteresowany jako kimś więcej niż koleżanka. A tamtą dziewczyną bardzo możliwe, że jest.

Gość gość
Jak chłopak jest nieśmiały, a laska śmiała, to wiadomo, że się nią zainteresuje, jak jest ładna. Bo ona nie stwarza tych sztucznych barier jak nieśmiałe dziewczyny, nie ma tej mordęgi z przełamywaniem dystansu jak z nieśmiałymi.