Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w tej chwili moja rodzina oglada przemowienie jaroslawa.czy widzicie to?

Polecane posty

Gość gość

to jest ohydne poprostu..jak jarek nakręca ten ciemny lud i jak wszyscy wyznawcy jarosława krzyczą "zwyciezymy zwyciezymy" oni bazuja na tym ,że polacy uwielbiają miec jakiegos wroga..i ciagle nakreca te spirale nienawisci..to jakas masakra..dawno nie bylo tak w polsce jak teraz jest.

Gość gość
Jaki Jarek? Nieznana Twoich znajomych.

Gość gość
KACZORA ZNA KAZDY W POLSCE

Gość gość
Donalda

Gość gość
Ty sie tak nie bulwersuj bo jeszcze zylka peknie ci.Innych problemow nie masz poza pisaniem pop*****lek?

Gość gość
Ja tam nie wiem, ale mój znajomy kiedyś poszedł z ciekawości na jedną miesięcznicę i podsumował, że poziom agresji tych ludzi jest porównywalny z "żyletą" na stadionie.

Gość gość
kaczora donalda i myszke miki. a toma i jerryego znacie ?

Gość gość
21:10 To chyba twojemu koledze miejsca "pokitraly sie", ja tam zadnej agresji nie widze.

Gość gość
To wszystko wina Tuska

Gość gość
Miesięcznica czego? Przecież nie było żadnego zamachu tylko nieszczęśliwy wypadek. Co tu obchodzić?

Gość gość
Jarek ma miesiączke co miesiąc.

Gość Jakie to żenujace
Nie oglądam tych debili.Nie chcę się denerwować.Jest mnóstwo interesujących programów; pisiorów i dziadostwa moherowego nie muszę oglądać.Nie moja bajka.

Gość gość
Jak nie chcecie tego ogladac albo w tym uczestniczyc to wasza sprawa.Zawsze mozecie obejrzec sobie jakis film,poczytac ksiazke,pojsc na marsz KOD-u,czy nawet ogladac parady rownosci jesli to bardziej odpowiada waszym preferencjom.Mnie te cale miesiecznice ani ziebia ani grzeja,nie ogladam tego,ale ci ludzie bioracy w tym udzial mnie ani nikomu innemu krzywdy nie robia.

Gość gość
Dlaczego komuś przeszkadzają miesiecznice? Nie rozumiem. Przecież jest demokracja i można robić nawet tygodnice jeśli komuś pasuje.

Gość gość
przeraża mnie to co się teraz dzieje a najgorsze jest ze to wszystko niby w imię Boże, ida ulicami śpiewają pieśni, modla się .... a z drugiej wyzywają każdego kto myśli inaczej.

Gość gość
Dlaczego komuś przeszkadzają miesiecznice? Nie rozumiem. Przecież jest demokracja i można robić nawet tygodnice jeśli komuś pasuje. x mogą sobie robić nawet dniówki ale w kościele! a nie chodza po ulicach, zamykają je, tysiące policjantów pilnuje tej szopki... za nasze pieniądze!

Gość gość
Przemówienie jak zwykle po raz 87 było porywające. Dojdziemy, zwyciężymy, postawimy pomniki,będą konsekwencje i tak ble ble ble... co miesiąc. Jakie są proporcje kosztów tego cyrku do tego bleblania.

Gość gość
: Dlaczego te niby modły odbywają się za publiczne pieniądze? Ile kosztuje każdorazowe zabezpieczenie tego cyrku? Ile płaci się tym księżom za te msze? Czy partyjnych dygnitarzy PIS-u nie stać na prywatne modlenie się?

Gość gość
22:32 A parady innej milosci to za czyje?I jak na ten przyklad nie wyrazam zgody na to zboczenie.Niech pokazuja ta swoja milosc w domach miedzy soba a nie pod publike.

Gość gość
Dla mnie w tych miesięcznicach najbardziej przykre jest wycieranie sobie gęby religią. Modlitwa jest rozmową z Bogiem i nie wolno jej wykorzystywać jak hasła na manifestacji, której celem jest szerzenie nienawiści.

Gość gość
Nic mnie to nie interesuje, niech robią co chcą, dla mnie jest ważne że teraz dzwonią do mnie z ofertami pracy, mogę przebierać, nie muszę tyrać za minimalną krajową, na drugie dziecko dostaje 500+ i żyje mi się lżej! Przy rządach Tuska harowałam jak wół i na nic mnie nie było stać. A pracodawcy pomiarami pracownikami przez piertolonych liberałów!

Gość gość
*pomiatali

Gość gość
Dokładnie.