Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zachowanie faceta w stosunku do innych ludzi

Polecane posty

Gość gość

Jest dla mnie dobry, ale nie raz zachowuje się nie miło w stosunku do innych, w ogóle uważa się za lepszego od wszystkich, zaczyna mnie to trochę irytować.

Gość gość
Nie patrz na to jak Ciebie traktuje tylko np. czy w autobusie ustąpi miejsca starszej Pani albo czy szanuje swoją matkę. Póki zakochany będzie Cię traktował jak księżniczkę, a na starość będzie Cię traktował tak jak teraz innych ludzi.

Gość gość
To super a u mojego było odwrotnie. Mnie traktował jak śmiecia a do innych się uśmiechał zagajał żartował.... bardzo mi przykro

Gość gość
Właśnie się tego boję, że potem mnie też zacznie tak traktować

Gość gość
Upominam go, stara się pilnować, ale i tak często się zapomina, nie wiem czy mogę jeszcze w jakiś sposób na niego wpłynąć

Gość gość
Miałam też taką sytuację. Chłopak dla mnie miły, czuły, do innych już się tak miło nie odnosił, a jak już sie z kimś pokłócił to robił sie agresywny. Ale do mnie zawsze miły jak mówie. Tez miałam taki dylemat i koniec końców nie chciałam z nim być, na szczęście dość szybko to wyszło. Bałam się, że póki zakochany to będzie pięknie, a potem to mnie będzie poniżał i wyśmiewał. Parę lat później podobno sie ożenił i regularnie bijał swoją żone. Teraz sa już dawno po rozwodzie.