Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się zamówić buty z allegro

Polecane posty

Gość gość

Znalazłam fajne ale boje się ze będą za duże jak przyjdą ,a nie wiem jak sie to zwraca bo nigdy nie zwracalam,nie wiem nawet czy tak można

Gość gość
A slyszalas moze o czyms takim, jak miara, linijka? Wyobraz sobie, ze mozesz nia zmierzyc stope!!! Szok, prawda? A na dodatek buty maja wymiary. Wiem, ze tego nie wiesz. Ale warto spytac sprzedawce. O tegosc tez.

Gość gość
gość dziś i co lepiej ci jak jej dosr/ałas? fajnie się poczułas jako wredna zołza GRATULUJE wygrałas talon na balon

Gość gość
na ogol mozna zwrocic, sprawdz na stronie sprzedawcy i powinna byc podana instrukcja w jaki sposob dokonac zwrotu :) nie boj sie, to naprawde nie jest straszne.

Gość gość
Zamawialam kiedyś I przyszedł ciut za ciasny,palec mnie potem bolał. Mierzylam wkładkę itd.A ty normalnie nie umiesz pisać tylko od razu złośliwie. Potrzebuje buty bo nigdzie w sklepach tych nie ma.Zapłacę 120 zł, tak tak do Ciebie to 10 gr wiem.Ale ja potrzebuje je do chodzenia na już, a kasy też szkoda jak się wtopi

Gość gość
22:49 zadzwonię tam jutro instrukci nie ma,już zamówiłam

Gość gość
Też nie rozumiem tego taniego ironizowania niektórych ludzi : / a co do Ciebie to można zwracać ale nie wiem czy się opłaci bo chyba ma własny koszt się zwraca ale to też zależy od sprzedawcy zapytaj w mailu

Gość gość
Poprawię temat "Obawiam się że przyjdzie mi zły rozmiar butów " O.

Gość gość
22:51 dzięki. Jutro się dowiem.Tak tylko napisałam o tym bo po głowie mi to chodziło. .I od razu musiałam dostać po łbie :) od kogoś z tam wysokim IQ ze nawet wiedział co to linijka :)

Gość gość
To ja od linijki. Jak przyjdzie inny rozmiar butow, niz zamowilas, to jest cos takiego jak reklamacja. Wyobraz sobie, ze sprzedawca musi zwrocic Ci kase za przesylke, jesli wyslal zle buty. Wyobraz sobie, ze tzw. tegosc buta, o ktorej pisalam, ma wplyw na to, czy buty cisna, czy nie. Poczytaj co to jest. I wyobraz sobie, ze istnieja prawa konsumenta i masz prawo zwrocic towar w ciagu 14dni, jesli zakup byl na odleglosc. Tak, masz racje, poczulam sie lepiej. :D

Gość gość
I wyobraz sobie jeszcze, ze 99% odpowiedzi na watpliwosci mozna znalezc w Google, jesli sie nie jest leniem ani wytrzeszczem (wytrzesz, to dziewczyna, ktora zamiast zalatwic swoje sprawy, wybalusza galy i mowi lamiacym sie glosem: "ojejejejej, bo ja nieee wiem... moooooze mi ktos pomoooooze, bo ja mam wieeeeelki probleeeeeeem").

Gość gość
*wytrzeszcz

Gość gość
Co Ty taka cięta jesteś ? Dziewczyna ma problem to pyta , skoro masz coś przeciwko temu to poprostu nie odpowiadaj ? A nie piszesz całą epopeje żeby komuś dosrac zamiast pomóc , okropny masz charakter

Gość gość
23:08 nie p*****l o prawach konsumenta.Zamówiłem kiedyś dwie bluzy których baba nie chciała mi przysłać, a były zapłacone z góry .3 miesiące upominalem się o to,aż się w****ilem i pojechałem do jej sklepu w którym była jej siedziba.Tak bluzy dostałem wkoncu.Inaczej bym ich nie ujrzał. Wyobraź sobie ,ze trzeba popełnić kradzież do 500zł by popełnić przestępstwo, twoje prawa jako konsumenta są gowniane.I wyobraź sobie, że taka ciułała jak ty ,zawsze źle kończy.

Gość gość
23:09 ty masz większy problem niż autorka.Potrzebujesz pomocy-fachowej

Gość gość
23:09 zabłyslas! Wiesz co to google !

Gość gość
To zamów sobie w sprawdzonym sklepie a nie na allegro, na przykład ja zazwyczaj kupuje buty na https://multu.pl/kobiety-home i nie było nigdy problemu z rozmiarem. A jak coś to masz 14 dni na zwrot

Gość gość
mnie kiedyś oszukali i nie kupuję butów z netu