Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość25678

Skomplikowane

Polecane posty

Gość gość25678

Witam . Proszę o poradę co zrobić i czy da się coś z tym zrobić . Miałem sytuację na imprezie poznałem dziewczynę fajną spodobała mi się nawet i chciałem zobaczyć jak pójdzie dalej , zaczeliśmy pisać i w końcu się spotkaliśmy pogadałem z nią sporo czasu spędziłem z nią . Po tym spotkaniu zaczeła się lekko inaczej zachowywać to było moje takie odczucie i z czasem kontakt zanikał , zapytałem co się dzieje i odpowiedziała że ma trudny okres , to zrozumiałem to i pytałem od czasu do czasu jak się czuje i ciągle było źle była w słabym humorze . Nagle kontakt zerwał się całkowicie i nie odpisywała mi na wiadomości . Po 2-3 tyg postanowiłem zapytać jej koleżanki powiedziała mi jaki był powód że miała trudny okres i poznała kogoś innego to zrozumiałem to i się zbytnio już tym nie przejmowałem takie życie . I po 2 dniach zacząłem pisać do jej koleżanki , pisaliśmy i wgl i chciałem ją poznać po 2 dniu napisała mi że teraz z koleżanki na koleżankę się przerzuciłem , i napisałem że przecież nie jestem jakimś lovelasem. Powiedziała ale tak to wygląda i odpisałem że mnie jeszcze nie poznała a już ma o mnie takie zdanie . Napisała do tego że jak miałem z jej koleżanką jakieś doczynienia to ze mną nie chce . Tylko że pierwszej dziewczyny nie poznałem nawet w jakimś większym stopniu i pisała że traktuje mnie jako kolegę . Co myślicie czy warto spróbować jeszcze do tej drugiej dziewczyny która ma takie zdanie o mnie a jeszcze mnie nie poznała tylko już w jakimś innym czasie czy nie warto bo widać jest bardzo miłą dziewczyną i nie wiem jak dalej postąpić .

Gość gość
Tu nie ma co się dziwić. Jako facet też tak to widzę. Przerzuciles się z jednej na drugą. Zmień obiekt i przepros koleżankę, powiedz, że odpuszczasz bo ma prawo tak widzieć.