Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pasje...dziękuję postoje.

Polecane posty

Gość gość

Pasja to coś o czym ciągle się mówi, ciągle się o tym myśli i zabiera nam większość czasu. Mam kolegę z pokoju którego pasja są samochody, już nie mogę k***a słuchać o tarczach hamulcowych w kosmicznej technologii, woskach i spa dla samochodów. Drugiej pasja są psy. To samo, ciągle mi zaśmieca skrzynkę jakimiś akcjami zbierania karmy czy chooooj wie czego dla jakiegoś schroniska. Tropi "złych ludzi" którzy są niedobrze dla zwierząt i ciągle mi opowiada o swoich zwierzętach. O pasjonatach seksu nie wspomnę chociaż to w sumie najlepsze z tego wszystkiego. Czy są jeszcze normalni ludzie którzy mają zdrowy dystans do wszystkiego. Którzy cieszą się różnorodnością życia i chcą malymi kesami smakować każdego kawałka?

Gość gość
W punkt.

Gość gość
Pasję to wymyślili ludzie którzy boją się lub nie odnajdują się w normalnym życiu.

Gość gość
normalnym? - czyli jakim? :D DOPRECYZUJ

Gość gość
Codziennośc. Jak dla kogoś życie to praca -dom- praca to posiadanie jednej pasji rzeczywiście może być atrakcyjne. Jeśli ktoś ma całe życie dosyć interesujące to nie.musi się skupiać na jednej rzeczy bo wszystko jest godne uwagi.

Gość gość
I dobra jego, on ma pasje, a ty potrafisz tylko narzekać malkontencie

Gość gość
Wiekszosc polaczkow ma 2 pasje ktore nazywaja zyciem, a ci ktorzy tego nie robia wg nich nie maja zycia. :D pierwsza pasja to obrabianie doop sobie nawzajem a druga uchlewanie ryja. :D jak to dobrze ze pozbylem sie tych gowien z zycia. I stalo sie PRZEPIEKNE.