Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak napisać donos do ZUS ? czy muszę podać swoje dane jako donosicielki ?

Polecane posty

Gość gość

Muszę donieść na pewną znajomą ktorej nie cierpie a ktora sie do mnie doczepila jak rzep, strasznie nachalna męcząca osoba, wymysla sobie choroby, obrzydliwa egoistka, jej problemy są najstraszniejsze bo sama dziecko wychowuje, ze jest niby chora...a ma alimenty, chora wcale nie jest znam ją juz dobrze, nikomi nie wspolczuje tylko uwaza siebie za ''przeklętą przez boga'' :O w*****a mnie to, bo moja mama ma prawdziwe problemy zdrowotne a musi pracowac by miec lata praca do emerytury, zus 2 raz odmawial w tym 1 po odwołaniu główny zus w warszawie a ta łajza jest swietną aktorką i dali jej, jak sie taki donos pisze?

Gość gość
Jesteś wstrętna, czy twoja znajoma jest chora czy nie to lekarz to stwierdza a nie donosy i to zwłaszcza ,że od osoby ,która jej nienawidzi i jej zazdrości. Jesteś ohydna i odrażająca

Gość gość
A skąd ona ma grupe z Zus jak nie pracuje? Może ma grupe inwalidzką ale z mopsu? I to też nie zawsze dostaje się od nich rentę. Z grupą jest teraz łatwiej znaleźć pracę, wiem bo sama sobie specjalnie obecnie załatwiam

Gość gość
j..... konfidentów, co cie obchodzi jak ktos żyje?? Nie mieszkasz z tą osobą, za twoje nie zre. Idz sie leczyc bo tez chyba zdrowa nie jestes:O

Gość gość
No, oczywiście. Anonim możesz od razu wywalić do kubła na śmieci. Twoje dane personalne nie zostaną ujawnione osobie, na którą doniesiesz, ani w ogóle nikomu, oprócz pracowników ZUS, którzy się tym zajmą. Jeśli miniesz się z prawdą wszystko obróci się przeciw tobie. Widać, że ci się nudzi, zajmij się tym. Bez względu na rozwój wydarzeń będziesz mieć rozrywkę na jakiś czas. Do sądu może sobie pochodzisz? Budzisz się, co ci w sumie szkodzi ? :-)

Gość gość
Czego to ludzie z nudów nie wymyślają. Strach się bać :-(

Gość gość
Bo standardową pisowską polką i pisz. Podpisz się tylko Gal Anonim i nikt Ciebie nie namierzy.

Gość gość
tylko pracodawca może do 33 dni skontrolować pracownika. A na takie anonse nie reagują.