Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Avene007

Jakie mialyscie objawy na początku ciazy ?

Polecane posty

Gość Avene007

Cześć ! :) W zasadzie to mam juz 7 letnia córeczkę i nie staram sie o drugie dziecko . Ale martwi mnie jeden fakt. Kochamy sie z facetem bez zabezpieczenia ale nigdy nie konczy we mnie i nawet duzo " przed " wyciaga. Wiem , ze jest cos takiego jak kropelkowanie , ale nie wierzę , ze mozna wpasc w ten sposob a jedną na milion nie jestem , zeby mi sie to przydarzyło. Wczoraj powinnam dostac okres i wczoraj robilam test i tylko dlatego ze od 2 tyg mam mdlosci , apetyt jak NIGDY ( potrafię kupoc siatke slodyczy i zjesc w 10 min a noe przepadalam za slodkim.. ) W poprzedniej ciazy mialam wielka ochotr ciagle na milky way'e . Teraz mi to wróciło co mnie martwi . I nadtepna sprawa : wzdęcia .

Gość gość
Objawy moje to zgaga i ból jajników powiększenie piersi

Gość Avene007
Ucielo mi połowę ... No wiec wzdecia i uczucie suchości - ciagle chce mi sie pić. Teraz tez zjadlam parowki i zaraz to zwroce :/ Jakie byly wasze objawy ? Co myslicie w tym temacie ? Czy test też wyszedl wam negatywny pomimo ciazy ? Czy wogole mozna wpasc bez wytrysku ? O.o

Gość Avene007
O wlasnie co do bólu jajników to momentami mam tak jak na okres ale znikaja..

Gość gość
ja nie miałam innych objawów poza lekkim plamieniem i brakiem okresu. Jeszcze miałam skurcze od czasu do czasu, aż mnie w pół łamało, coś jak 5x mocniejsze bóle na okres. Można zajść w ciąże, możesz być jedną na milion, nic nie jest niewykluczone.

Gość gość
Ja z tego co zauważyłam to miałam bardzo wrażliwe i obolałe lekko powiększone piersi i do tego wyszło mi dużo żyłek na dekolcie i piersiach , w brzuchu miałam dłuższy czas takie dziwne uczucie ciągnięcia plus jakby mi ktoś kamyk tam położył cały czas to czułam. Senność i zmęczenie i odrzucenie od kawy a wcześniej pilam dużo i uwielbialam smak kawy a jeśli chodzi o jedzenie to jadłam tylko owoce praktycznie

Gość gość
Ból owulacyjny utrzymywał się do 5tc:-)

Gość gość
Na samym początku te objawy są subiektywne np. ból piersi. U mnie objawem ciąży był zupełny brak okresu, II kreski na teście. Potem mega senność, taka ospałość. Wstręt do czekolady i soku z pomidora. Mdłości po południu.

Gość gość
u mnie mdlosci i sennosc pojawily sie jak juz wiedzialam ze bylam w ciązy, a z takich objawow wczesnych to klucia nisko w dole brzucha w lewym boku. innych oznak brak - mialam tez bol piers, ale u mnie zawsze tak bylo przed okresem

Gość Avene007
Ja mam delikatne mdlosci praktycznie ciagle. Moze to z nerwów

Gość Asia 19 lat
Mam objawy stresu ma się urodzić za 8 miesięcy! Jak wy pomagałyście mózgu się uspokoić ? To niedorzeczne!

Gość gość
na samym poczatku gdy nie przypuszczalam ze bylam w ciazy ( tak kolo 3-4 tyg) bylam bardzo spiaca , wyjatkowo zmeczona . Ale nie przypuszczalam ze jestem w ciazy ,bylam za granica w podrozy sluzbowej i nie mialam glowy do zastanawiania sie. Ale to pamietam dobrze - mega seenosc. O ciazy pomyslalam jak spoznial mi sie 4-5 dni okres i wtedy zrobilam test . Wyszla po kilkunastu sekundach gruba kreska :) Objawow zadnych szczegolnych nie mialam. Mdlosci dopiero miedzy 8 a 10 tyg mialam ale nie za mocne.