Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumnygość

Przez moją durną dumę straciłem miłość mojego życia

Polecane posty

Gość dumnygość

Po ponad 25 latach znowu nawiązaliśmy kontakt. Czas zaleczył rany więc rozmowy toczą się bez emocji ale szczerze. Właśnie dzięki tej szczerości dowiedziałem się rzeczy, które mnie zwaliły z nóg. Ona szukała kontaktu, nawet była u mnie w domu ale moja mama robiła wszystko, żeby nasz związek rozwalić i dopięła swego. Jak dzwoniła, to mówiła, że albo mnie nie ma, albo, że nie chcę z nią rozmawiać. Jak wtedy przyszła, żeby mi oddać moje rzeczy, była chyba u mnie kuzynka, gdy ją zobaczyła, mama powiedziała: Widzisz, on już dokonał wyboru. Ja o niczym nie wiedziałem i do tego byłem jeszcze tak głupi, że celowo unikałem przypadkowego spotkania z nią. Przez ponad dwa lata byliśmy sami chociaż tak tęskniliśmy za sobą. Później były inne, ale to już nigdy nie było to, nawet żona. Masakra !

Gość gość
To wina twojej mamy.jak tak mozna zniszczyc zycie wlasnemu dziecku!

Gość gość
Ale teraz jesteś bardziej dojrzały i wszystkiego świadomy to chyba możesz wszystko naprawić?

Gość dumnygość
Teraz już nie ma czego naprawiać, mamy rodziny, dzieci. Pozostał tylko żal i wyrzuty sumienia.

Gość gość
juz jej nie kochasz i nie chcesz?

Gość gość
I jak tu nie.znornawidziec takiej matki ktora wtranzala sie w cudze zycie z kopytami bo cos jej sie zdajr lepsze.

Gość dumnygość
Bez przesady, dla miłości rozbijać rodziny, rujnować dzieciom życie ? Jesteśmy na to za starzy. U mnie w domu panował matriarchat, zrozumiałem to dopiero gdy zamieszkałem z żoną. Branie przykładu z ojca nie było najlepszym rozwiązaniem.

Gość gośćgh77gjo9
Matka wyrządziła ogromną krzywde,takim babom które wtrącają sie w życie dorosłych dzieci i niszczą je trzebaby łby ucinać...bede nietypowa i chociaz nie jestem za rozbijaniem rodzin to uwazam ze ludzie którzy sie kochają powinni byc razem..nie zawsze rozwód musi oznaczać tragedie dla dzieci..zobacz na Monike Richardson i Zbyszka Zamachowskiego,kiedy odszedł od rodziny i 5 małych dzieci cała Polska była przeciw Nim,teraz wszystko rozeszło sie po kosciach,z tego co wiem z dziecmi ma dobre relacje a była żona tez poukładała sobie zycie.Chcesz zyc z kobietą której nie kochasz mysląc o innej?

Gość dumnygość
Kto powiedział, że nie kocham żony ? Kocham, tak jak ona swojego męża, tylko to już jest inna miłość, kocha się za coś a nie jak wtedy, bezinteresownie, ślepo, dziecinnie. Cieszę się, że jest zadowolona, że dobrze trafiła, ma 2 zdrowych dzieci. Zabiłem naszą miłość, albo przez niedojrzałość, albo po prostu nie pasowaliśmy do siebie, tylko przez zaślepienie nie widzieliśmy tego. Szkoda, ogromna szkoda, chciałem tylko ostrzec młodych, żeby w podobny sposób nie marnowali swojej szansy.

Gość gośćsylwia
Po 25 latach??idiotyzm.To ile wy mieliscie???12?10a może mniej ?toż to pedofilia..byliscie dziecmi a dzieci nie wiedzą co to miłość.Cos sobie uroiłeś.

Gość gość
Prawo.25 lat? Dziadem jesteś już

Gość dumnygość
Mieliśmy wtedy po 21 lat, znaliśmy się od LO.

Gość gość
teraz kazdy ma komorke! martw sie o swoje zycie kazdy popelins jakies bledy....zycie

Gość gość
Co Ty robiłes przez te 25 lat?to chyba jakieś prowo..w dzisiejszych czasach mając internet telefony komórkowe ktos nie jest w stanie odezwać sie przez taki kawał czasu do drugiej osoby i poprosić o szczerą rozmowe i wyjasnienie wszystkiego?jaja sobie robisz

Gość gość
Wyrzuciłabym taką matke z życia a Ty walcz o miłosc,chyba nie zamierzasz spędzic starosci mysląc o dawnej kobiecie którą nadal darzysz uczuciem

Gość gość
jak mial to zrobic jezeli nie mial z nia zadnego kontaktu? X doradcy, tempe dzidy

Gość gość
Są matki które tak właśnie robią, nie wiedząc ile zła takim postępowaniem mogą wyrządzić :( Ale one wiedzą najlepiej, tak im się przynajmniej wydaje. Małżeństwo moich rodziców rozwalila matka ojca, przez wtracanie się intrygi itd.

Gość dumnygość
Gówniarze nie mają pojęcia o historii, pierwsze komóry pojawiły się w 1996 ale kogo było na to stać ? Stacjonarny był już osiągnięciem, ona dzwoniła z budki na żetony. I jak tu młodym coś doradzić ?

Gość gośćsylwia
O macie 46 lat.No nieźle.

Gość gość
a komu potrzebne twoje rady???????

Gość gość
tylko to już jest inna miłość, kocha się za coś a nie jak wtedy, bezinteresownie, ślepo, dziecinnie. 46 lat i nie wie, ze te bzdurne dziecinne zaślepienia to nie miłośc? trochę za duzo egzaltacji jak na dorosłego faceta

Gość gość
Kazda baba wszystko wie najlepiej.