Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za duża sypialnia

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio coraz bardziej zaczyna mi przeszkadzać za duża sypialnia u nas w domu. Pierwsze wydawało się to fajnym pomysłem ale teraz po prostu nie jest przytulnie. Namawiam męża coraz mocniej na to aby ją jakoś zmniejszyć ale on marudzi, że to dużo roboty itp. Są jakieś szybsze sposoby na taki podział pokoju?

Gość gość
Coś u ciebie z głową nie tak? Przytulność sypialni zależy od wystroju a nie od wielkości.Duża sypialnie to wielki atut ,mała to klatka ,ale ty masz głowę chyba jak klateczka. Może przenieś się do piwnicy,nie trzeba nic przerabiać. Jakie głupie te dziwy.....brrrr

Gość gość
popieram - to jest kwestia wystroju, a nie metrów. zadbaj o "ciepełka" - poduszki, maskotki, puchate zasłony, ciepłe kolory ścian.

Gość gość
A ja cię akurat doskonalę rozumiem. Też kiedyś mieliśmy taką ogromną sypialnie. Było łóżko szafy ale i tak sporo wolnego miejsca- przestrzeń przez co nie było przytulnie tak jak w sypialni. U nas poradziliśmy sobie z tym tak, że zamontowaliśmy składaną ścianę akustyczną sowan. Podzieliliśmy w proporcji 1:3 i teraz jest idealnie :)

Gość gość
U mnie to samo. Była wielka sypialnia, chłodna nieprzytulna. Podzieliliśmy ją również taką składaną ścianką sowan swg120. I teraz mamy przytulną sypialnie + garderobę czyli bardziej nowocześnie.

Gość gość
Ja sama nie wiem czy chciałabym dzielić sypialnię. Niby mało przytulna ale taka mała też nie fajnie. Chociaż powiem ci, że ta ściana składana sowan mnie zauroczyła. Taka przedziałka, która zwija się w harmonijkę :D

Gość gość
Wsadźcie sobie tą ściankę w dope, ale reklama , ale bezmózgowie, won.