Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyłyście, że panienki pracujące w sieciówkach, perfumeriach mają

Polecane posty

Gość gość

się za wielkie panie i myślą, że robią karierę ?

Gość gość
nie, nie zauwazylysmy.

Gość gość
przecież ta praca to porażka. Taka wypłata, że siąść i płakać ☹

Gość gość
Nie zauważyłam

Gość gość
Niektóre sa po prostu nieuprzejme, patrza zlym okiem na kobiety, ktore wydaja im sie gozrej ubrane, grube czy starsze. Ale to objaw zlego wychowania, nie tego, ze uwazają, ze robia kariere. To zreszta dotyczy wszystkich zawodów, zalezy tylko od osobistej kultury.

Gość poli34
ja nienawidzę wchodzić do sephory...baby nieuprzejme i wyniosłe ...pewnie sobie myślą: po co tu weszła i tak nic nie kupi bo jej nie stać a ochroniarze patrzą jakbym zaraz miała coś zwinąć...a by się zdziwiły ile bym mogła u nich kupić

Gość gość
jak masz takie podejście na co dzień, do wszystkich i wszystkiego to serdecznie ci współczuję.

Gość gość
poli34 dziś jak masz takie podejście na co dzień, do wszystkich i wszystkiego to serdecznie ci współczuję.

Gość gość
no i sobie współczuj,mam cię gdzieś!!!

Gość gość
Zauważyłyście, że panienki pracujące w sieciówkach, perfumeriach mają gość 2017.07.11 się za wielkie panie i myślą, że robią karierę ? 🌻 To tylko Twoja wyobraźnia... Zauważyłaś ?

Gość poli34
no i sobie współczuj,mam cię gdzieś!!!...pewnie z ciebie pani ekspedientka która myśli że robi kariere na kasie w biedronce :D:D

Gość gość
poli34 dziś ...pewnie sobie myślą: po co tu weszła i tak nic nie kupi bo jej nie stać a ochroniarze patrzą jakbym zaraz miała coś zwinąć... x A to tylko Twoja wyobraźnia... Bądź bardziej życzliwa dla innych.

Gość poli34
jak wyobraźnie jak widzę jak na mnie patrzą...i nie tylko mnie...na wszystkich z góry...ochroniarz ostatnio chodził krok w krok za pewną parą aż się wkurzyli i wyszli

Gość gość
gość dziś no i sobie współczuj,mam cię gdzieś!!! :) coś ty taka zdenerwowana? ktoś zatrąbił na ciebie na przejściu dla pieszych czy może sąsiadka się krzywo spojrzała na twoje lico? masakra, mieć takie podejście do życia. Jesteś jedną z tych szurniętych psychicznie?

Gość gość
poli34 dziś jak wyobraźnie jak widzę jak na mnie patrzą...i nie tylko mnie...na wszystkich z góry X To albo idziesz na zakupy i oglądasz towar albo oglądasz ekspedientki ;) :D X X X ...ochroniarz ostatnio chodził krok w krok za pewną parą aż się wkurzyli i wyszli X Innych też obserwujesz ? :D ;)

Gość poli34
heh kuźwa wszystkich obserwuję :D:D

Gość gość
a ja lubiępanie z mojej Sephory i Douglasa, zawsze są miłe i uprzejme, ale ja tez je miło traktuję.

Gość gość
każdy kto na nią spojrzy (przypadkiem, zwyczajnie) jest dla niej potencjalnym złowrogim obserwatorem i stalkerem :)

Gość gość
Beznadziejne jesteście

Gość gość
Też to zauważyłam ,robią za psie pieniądze a myślą o sobie jakby to one robiły tam zakupy za 2000 , kiedyś jakaś prukwa tam pracująca spojzala z politowaniem na Panią z nawaga i nawet się z tym nie kryła

Gość gość
mnie sie wydaje ze one lubia anal od tylu i bez gumy

Gość gość
To sie nazywa mania prześladowcza i zazdrość

Gość gość
Nie mam czego im zazdroscic :P

Gość gość
Nie wiem co jest ale rzeczywiscie te z sephory sa jakies dziwne. O ochroniarzu nie wspomnę : zero profesjonalizmu , specjalnie tak sie zachowuje zeby ci pokazac ze widzi w tobie złodzieja

Gość gość
poli34 co do sephory ma racje

Gość gość
Autorka ma problemy z d**y wziete.Nie masz kobieto swojego zycia czy masz je tak slabe,ze wymyslasz sobie problemy?

Gość gość
ojojoj pilnuj lepiej swojego "stanowiska" pracy paniusiu ze sklepu kosmetycznego !

Gość gość
Nieprawidłowym podejściem takich panienek jest ocena klienta poprzez jego wygląd. Byłam świadkiem sceny jak do drogiej perfumerii wszedł bardzo niepozorny i dość niechlujnie ubrany facet. Obie obsługujące były w zasadzie wolne i żadna nawet do niego nie podeszła dopóki się nie odezwał, że chciałby kupić perfumy dla żony. Panienka podeszła jak z łaski z informacją, że w TYM sklepie są tylko bardzo drogie perfumy i zaczynają się od ceny.... i tu podała najniższą. Facet wyjął karteczkę z portfela i wymienił nazwę, panienka z satysfakcją że kosztują aż 349zł, a on na to że o takie właśnie mu chodzi. Lasce szczęka opadła jak bez protestu wyjmował gotówkę z nabitego portfela i płacił. Nie każdy klient musi wyglądać jak James Bond żeby go uprzejmie obsłużyć.

Gość gość
No właśnie, po wyglądzie oceniają na ile cie stać. Czasem sie mylą.