Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto zamieszkać na studiach z chłopakiem?

Polecane posty

Gość gość

Idę teraz na II rok studiów, mój chłopak na I, bo ja chodziłam do liceum, on do technikum. Złożył podanie na uczelnię do tego miasta co ja i do dwóch innych miast. Ale nie za bardzo chciał tu iść, więc sobie przedłużyłam umowę na pokój bo jest fajny i tylko dwie inne osoby w mieszkaniu. No i teraz przy wynikach okazało się, że się tu nie dostał w I turze ale będzie próbował w drugiej i pytał czy razem coś wynajmiemy, jak powiedziałam o przedłużeniu umowy to się obraził. Nie wiem czy będę umiała się przy nim skoncentrować na nauce, bo mam jej czasem za dużo. I nie wiem co na to moi rodzice, bo lubią się wtrącać mimo mojego wieku, poza tym oni mi płacą za pokój. Nie wiem co robić

Gość gość551
Sluchaj rodzicow :D oni chca jak.najlepiej

Gość gość
Wogole nie warto mieszkac z chlopakiem, dopiero z mężem polecam.

Gość gość
Skoro oni płacą to ich zdanie jest najważniejsze.

Gość gość
Rzuć studia i zostań prostytutką. Będzie Cie stać na mieszkanie.

Gość gość
Czyli ty masz dostosowac swoje zycie do tego co chce chlopak bo jak nie to sie obrazi, tak? No to juz widzisz z jakim chamem sie zwiazalas - licza sie tylko jego potrzeby a ty masz robic to co on chce bo jak nie to kara! Skup sie na studiach i na sobie, bo tacy jak on zawsze wykorzystuja a potem zostawiaja i leca do nastepnej.

Gość gość
Dla mnie chore jest to ze rodzice mieliby finansować twoje życie z chłopakiem... Ja bym się wstydzila. Skoro chłopak chce z toba mieszkać to niech sam was utrzymuje i płaci za mieszkanie.

Gość gość
Ale on chce mieszkac tylko po to zeby zaplacila polowe rachunkow bo wtedy wyjdzie taniej no i zeby prala, sprzatala i zaopatrywala lodowke! I niech sie glupia cieszy ze on w ogole ja chcial!