Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wesele a wczesna ciąża iść czy nie iść ?

Polecane posty

Gość gość

I tak jestem zła bo byłam na wczasach jedliśmy gotowe jedzenie przez 7 dni tzn w restauracjach wiadomo czy się czymś nie zaeazilam ? Zrobiłam test wyszedł pozytywny okres powinnam dostać za 2 dni a w ten weekend mamy wesele i nie wiem czy iść czy lepiej sobie darować ? Panicznie boje się poronienia juz 1 poronilam

Gość gość
A niby dlaczego mialabys nie isc??? Jestem 2 dbi PRZED okresem. Nie wiesz czy jestes w ciazy.

Gość gość
Nie pij tylko alkoholu i nie jedz tatara etc. Na wesele bym poszła

Gość gość
Nie idz

Gość gość
Kobieto wyluzuj... Tez bylam po jednym poronieniu, w drugiej ciąży nieświadomie się opalam i jadlam w barach, bylam na weselu w 14 tugidniu. Tańczyłam, bex szalenstw oczywiście. Corcia ma się dobrze. Też trochę panikowalam, ale te nerwy chyba najbardziej na dziecku się odbily, jest bardzo niespokojna. Ciesz się ciąża i niczym nie przejmuj. Uwazaj tylko na siebie teraz a będzie dobrze

Gość gość
Moja koleżanka idzie na moje wesele, a jest w 5 tygodniu ciąży. Mówi ze nie wie czy cokolwiek zje i czy "uroki wczesnej ciazy" pozwolą jej się dobrze bawić, ale idzie dla nas, żeby być z nami w tym szczególnym dniu.

Gość gość
Jak się czujesz dobrze, to idź. To jeszcze bardzo wczesna ciążą, nie przesadzaj.

Gość gość
Jesli poronilas to.nie.idz.

Gość gość
gdzie to wesele masz?

Gość gość
Ja się starałam o dziecko 3 lata. Kosztowało to wiele. Ale, to o czym piszesz, to po prostu bzdura. Idź na wesele i nie rób z siebie księżniczki, którą należy omijać szerokim łukiem, bo jest w ciąży. Nie pij alkoholu, nie jedz surowych ryb i mięsa, baw się spokojnie i tyle. Przecież nie musisz się męczyć do 5 nad ranem.

Gość gość
I tak jestem zła bo byłam na wczasach jedliśmy gotowe jedzenie przez 7 dni tzn w restauracjach wiadomo czy się czymś nie zaeazilam ? x WTF?

Gość gość
Dokładnie idź i nie pij alkoholu nie jedz surowych ryb mies i wędzony ryb i będzie ok i oczywiście nie szalej