Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kodeks karny!

Polecane posty

Gość gość

Proszę o odpowiedź. Dopiero na jutro jestem umowiona z radcą prawnym. Może ktoś z Was się orientuje. Mieszkam w małej miejscowości. Przeprowadzilam sie w zeszłym roku. Kupiłam dom, tzn splacam raty. Na początku tego roku powinela mi się noga w interesach na dość duża sumę. Ale do rzeczy. Weszli komornicy, US. POWOLI wszystko prostuje. Z tak dużego długu zostało niewiele. Jeden z naszych pracowników poszedł do zakładu karnego za wypadek, który spowodował. Jego żona mnie nachodzila o wypłatę, która nie została mu wypłacona. Zamiast niej zabrał kilka narzędzi (tak się umówiliśmy ) nie mam z nim kontaktu. Ona mnie nachodzi opowiada wszystkim sąsiadom, ze ja okradlam. Ze jestem złodziejka i oszustka. Nawet ostatnio jak była u mnie rodzina to zadzwoniła na policję, przedstawiła się jako ja i powiedziała że jakaś poszukiwana przez policję osoba jest u mnie. Sąsiedzi patrzą NA mnie jak na idiotke. Ona nawet była w sklepie powiedzieć że jestem oszustka. Co ja mam z nią zrobić? Jestem wykończona :-/

Gość gość
Proszę niech mi ktoś poradzi. Co ja mam zrobić.