Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybory pomaturalne

Polecane posty

Gość gość

Co dalej robicie po maturze? Ja zdecyduję się raczej na szkołę policealną i sama nie wiem czy to dobrze czy to źle. Chciałabym poznać wasze opinie :)

Zależy co chcesz robić w życiu. Dla każdego coś innego. ;)Ja akurat wybrałam studia, bo tak wyszło. Nie znalazłam chyba nic interesującego w ofercie szkół policealnych, nie wiem, nie pamiętam. ;)

Gość gość
To będziesz mieć porównanie bo ja z kolei idę do policealnej u mnie we Wrocławiu do Kreatoredukacji. Kierunek to technik usług kosmetycznych,plan jest taki aby zacząć tam naukę i od razu iść do pracy gdzieś :)

Gość gość
Super :) ja tez zdecydowałam się na szkole policealna. Słyszałam dobre opinie o Nova w Bydgoszczy. W tym tygodniu idę się zapisać na technika usług kosmetycznych! :D

Gość gość
U mnie wyborem jest też policealna i też kreatoredukacja. Fajne kierunki mają, zdecydowałam się na technika weterynarii bo ponoć najbardziej praktyczne zajęcia a tak wyobrażam sobie moją dalszą naukę. Wkuwanie nudnej zbędnej teorii nie wchodzi w grę dlatego studia odrzuciłam.

Gość gość
Ja jak moja przedmowczyni - wybralam NOVA na kierunku technik uslug kosmetycznych i juz owocny rok za mna:) super nauczyciele polecam goraco

Gość gość
Ja z kolei chodziłam własnie do kreatoredukacji na kierunek technik usług kosmetycznych. Bardzo miłe wspomnienia także polecam się dobrze zastanowić bo nie koniecznie trzeba iść na studia, żeby się czegoś nauczyć i znaleźć dobrą pracę.