Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani elsa

Będę robiła kupę i nagram z tego filmik

Polecane posty

Gość pani elsa

chcecie obejrzeć chłopaki jak stawiam klocka?

Gość gość
Świerkle – część miasta Opole położonego w województwie opolskim. Miejscowość wraz z obrębem ewidencyjnym wsi włączono do Opola 1 stycznia 2017. Wikipedia Pogoda: 20 °C, wiatr zach., 8 km/h, wilgotność 84% Województwo: Województwo opolskie Czas lokalny: wtorek, 13:40

Gość gość
pani elsa mieszkasz w świerklach ???

Gość gość
pani elsa mieszkasz w świerklach ???

Gość gość
Czy gdzie?

Gość pani elsa
Mieszkam w Szczecinie.

Gość gość
Nie ma to jak domowa wędlina dziś kolejny przepis na pyszną kaszankę z kaszy gryczanej.W mojej rodzinie robi się ją od lat,robił mój Dziadek, robią Wujkowie a teraz przyszła pora na mnie.Ten rodzaj wędliny pojawia się przy okazji tzw "świniobicia" jest to jeden z fajniejszych dni w roku. Kaszankę przygotowujemy z bardzo świeżych produktów. Możemy ją jeść na wiele sposobów na zimno,na gorąco z wody,smażoną, grillowaną. Pyszna jest z różnymi dodatkami. Dziś podzielę się przepisem jak zrobić domową kaszankę,która jest w smaku genialna,pikantna, idealna jak dla mnie. Sezon grillowy rozpoczyna się polecam wcześniej przygotować kaszankę,która idealnie sprawdzi się na grillu.

Gość świerkle są w OPOLU
skoro mieszkasz w szczecinie to czemu to wklejasz ?? Świerkle – część miasta Opole położonego w województwie opolskim. Miejscowość wraz z obrębem ewidencyjnym wsi włączono do Opola 1 stycznia 2017. Wikipedia Pogoda: 20 °C, wiatr zach., 8 km/h, wilgotność 84% Województwo: Województwo opolskie Czas lokalny: wtorek, 13:40

Gość gość
Częste wypróżnianie nie zawsze musi być objawem choroby. Jeśli stolec jest normalnej, miękkiej konsystencji i kształtem przypomina wałeczek, a jego kolor to jasny lub ciemny brąz, nie ma powodów do niepokoju. W takich przypadkach przyczyną częstych wizyt w toalecie mogą być np. złe nawyki żywieniowe. Sprawdź, jakie są przyczyny częstego oddawania stolca. http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/uklad-pokarmowy/czeste-wyproznianie-przyczyny-co-jest-powodem-czestego-oddaw_41910.html

Gość gość
zjem ci kupę jak się patrzy :D